Autobusni prijevoz radnika

Taxi Transfer Zagreb nudi svim tvrtkama ili onima koji imaju svakodnevnu potrebu za najmom autobusa za posebnim linijskim prijevozom radnika opciju unajmljivanja autobusa za prijevoz radnika. Taxi Transfer Zagreb nudi vozila kapaciteta 9-49 putnika za dugotrajni najam s ciljem obavljanja privatnog prijevoza radnika.

Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

Taxi Transfer Zagreb nudi svim tvrtkama mogućnost najma autobusa za prijevoz radnika. U mogućnosti smo ponuditi višednevne zakupe autobusa za prijevoz radnika.

Autobusni prijevoz radnika potpada u povremeni prijevoz i uglavnom je reguliran ugovorom između dvije pravne osobe. U praksi to znači da je autobusni prijevoz ugovoren sa poslodavcem i da su putnici isključivo zaposlenici naručioca prijevoza.

Autobusni prijevoz zaposlenika najčešće se dogovara zbog slijedećih potreba:

  • Autobusni prijevoz djelatnika od smještaja do radnog mjesta
  • Autobusni prijevoz radnika sa različitih adresa do radnog mjesta
  • Autobusni prijevoz radnika od sjedišta tvrtke do udaljenih mjesta rada

Autobusni prijevoz građevinskih radnika

Autobusni prijevoz građevinskih radnika je najčešća usluga u ovom segmentu prijevoza jer je građevina grana industrije koja često zahtjeva izaslanje radnika i rad na udaljenim mjestima ili kako se to zove „terenski rad“, tako da manje grupe radnika, do 19 ili 49 mogu relativno povoljno i brzo prebaciti s lokacije na lokaciju.

Taxi Transfer Zagreb nudi stalni partnerski odnos i benefite u slučaju sklapanja dugoročne suradnje. Naše prednosti su fleksibilnost, prihvatljiva cijena, profesionalna usluga, sigurna vozila i profesionalni vozači su naše najbitnije karakteristike koje su mnogi klijenti prepoznali.

Cijena prijevoza radnika

Cijena autobusnog prijevoza radnika naravno varira i zavisi od zazuzeća vozila, pređene kilometraže i jo dosta parametara tako da ukoliko imate potrebu za ovakvom uslugom prijevoza trebate nam poslati e-mail sa što detaljnijim itinerarom kako bi mogli kreirati točnu ponudu.

Taxi Transfer Zagreb nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za potrebe prijevoza radnika te angažmanom nas možete biti sigurni da će vaši radnici biti odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Zagreb do destinacije Vaših radnika. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Rezervirajte Vaš autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit