MInibus Mercedes Sprinter

Zagreb minibus prijevoz

pošaljite upit
Grb grada Zagreba

Karakteristike naših minibus vozila:

  • WiFi
  • Webasto+dupla klima
  • Povećani prtljažni prostor
  • Panoramska bočna stakla
  • 19 kožnih sjedala
  • Postolje za čašu+stolić+mrežica za novine
  • SKI BOX za prtljagu

Prilikom organizacije Vašeg putovanja molimo Vas da imate na umu radno vrijeme mobilnih radnika: naša minibus vozila opremljena su digitalnim tahografima i odstupanja od zakona nisu moguća. Zato Vas molimo da nam pošaljete upit sa što više detalja i detaljnjim itinerarom kako ne bi došlo nesporazuma.

Za sve informacije ili rezervacije najma minibusa s vozačem pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako bi Vam ponudili točno što Vam treba.

 

Minibus prijevoz Zagreb

Minibus prijevoz putnika i najam minibusa s vozačem organiziramo isključivo kao privatan prijevoz. Prijevoz putnika minibusom namijenjen je grupama 9-19 putnika. Flota je bazirana vozilima Mercedes Benz vozilima najnovije generacije koja garantiraju komfor,udobnost, maksimalnu bezbrižnost tijekom putovanja. Udobna sjedala imaju mogućnost obaranja i otklona prema hodniku, a audio sistem vrhunske kvalitete nudi i dodatnu mogućnost uživanja uz vašu omiljenu glazbu ili film.

Minibus prijevoz organizira se isključivo kao povremeni tj. privatni prijevoz Vas i Vaše grupe.

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam naše udobne i sigurne turističke autobuse marke Mercedes. Budući da nam je na prvom mjestu sigurnost i udobnost naših putnika, autobusi su moderno opremljeni sa svom dodatnom opremom, te redovito servisirani i održavani. Posjedujemo međunarodnu licencu za prijevoz putnika da Vaš putovanje možemo odraditi na bilo kojoj relaciji

Naši ljubazni vozači autobusa imaju veliko iskustvo u prijevozu putnika, te svakako osiguravaju ugodnu i sigurnu vožnju.

 

Najam minibusa s vozačem

$

Minibus prijevoz djece

$

Minibus transferi do aerodroma Zagreb

$

Minibus obilasci grada Zagreba

$

Minibus prijevoz do hotela u Zagrebu

$

Minibus prijevoz umirovljenika

$

Minibus prijevoz sportskih ekipa i klubova

$

Minibus prijevoz radnika

$

Minibus prijevoz na svadbe

Društvene mreže

telefon

Pošaljite nam upit