MInibus Mercedes Sprinter

Najam autobusa s vozačem

Pošaljite upit
Grb grada Zagreba

Način organizacije autobusnog prijevoza:

Autobusni prijevoz se organizira po potrebi klijenta i organiziran je kao usluga povremenog (privatnog) prijevoza.  Naša preporuka je poslati upit putem našeg kontakt obrasca i u njemu detaljno opisati što želite, a mi ćemo Vam ponuditi najbolji odnos cijene i kvalitete

Prilikom organizacije Vašeg putovanja molimo Vas da imate na umu radno vrijeme mobilnih radnika: naša autobus vozila opremljena su digitalnim tahografima i odstupanja od zakona nisu moguća. Zato Vas molimo da nam pošaljete upit sa što više detalja i detaljnjim itinerarom kako ne bi došlo nesporazuma.

Za sve informacije ili rezervacije pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako bi Vam ponudili točno što Vam treba.

 

Autobusni prijevoz Zagreb

U samim počecima bavili smo se taksi prijevozom, ali nakon određenog vremena uveli smo kombi, a kasnije minibus i autobusni prijevoz. Kroz godine je obrt napredovao neprestanim ulaganjem u novi vozni park, nudeći različite kapacitete vozila i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika.

Zbog raznovrsnosti potražnje posjedujemo veći broj vozila , koji uključuju: kombi vozila od 8 sjedala, mini buseve od 19 sjedala, pa sve do autobusa od 49 sjedala, marke Mercedes – Benz i MAN.

Autobusni prijevoz do 49 mjesta je dodatna usluga koju Transfer Service ima u ponudi za sve slučajeve gdje minibus nije dovoljan. Posjedujemo međunardnu licenciju za prijevoz putnika tako da naše usluge nudimo i van granica RH.

Prijevoz autobusom pogodan je za prijevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno-umjetničkih društava, turista, za prijevoz na proslave i događaje, koncerte i slično.

 

Najčešće usluge autobusnog prijevoza:

$

Autobusni prijevoz - obilazak Zagreba

$

Autobusni prijevoz sportskih ekipa i klubova

Društvene mreže

telefon

Pošaljite nam upit