Kombi prijevoz putnika Aerodrom Zagreb

ONLINE rezervacije
Grb grada Zagreba

10 godina tradicije

Budući da se taxi prijevozom bavimo više od 10 godina kroz godine poslovanja uvidjeli smo što nedostaje na tržištu, a to je svakako kvalitetna i provjerena taxi  usluga na koju se korisnik taxi usluge u Zagrebu može osloniti.

S obzirom da naša poslovna budućnost ovisi isključivo o zadovoljstvu naših korisnika, mi smo s našim klijentima u stalnom, neposrednom kontaktu. Tako možemo slijediti zahtjeve korisnika naših usluga i trudimo se izaći u susret svakom zahtjevu, najkvalitetnijom uslugom i najpovoljnijom cijenom.

 

 

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

 

Prednosti naših kombi vozila:

  • Opremljena su VIP 4030X sjedalima – 8 komada zasebnih sjedala sa otklonom prema hodnik,nagibom naslona, stolićem, mrežicom za čaše i sl..
  • Webasto Sistem – u vozilu se nalaze dva rashladna uređaja i posebno pojačan ventilacijsko klimatizacijski sistem tako da klijent ni u jednom trenutku nema osjećaj da putuje.
  • Električna stepenica – olakšava ulaz svim putnicima na bočnim vratima
  • Zatamnjena stakla – kroz tonirana i zatamnjena stakla svaki pogled i uvid u unutrašnjost vozila je nemoguć tako da takva stakla pružaju klijentu osjećaj diskrecije, sigurnosti od neželjnih i nepotrebnih pogleda znatiželjne okoline.
  • Mercedes Sprinter 316 – poznat po prostoru i komforu u rasporedu sjedala 3+2+2+2 garantira maksimalan komfor svim putnicima.

Kombi prijevoz Zagreb

Osim standardnih taksi usluga koje podrazumijevaju prijevoz osobnim automobilima Taksi Zagreb Airport nudi prijevoz kombi vozilima. Tijekom godina poslovanja uvidjeli smo potrebu za ovom vrstom usluge te smo flotu obogatili modernim kombi vozilima kapaciteta 7 i 8 putnika + vozač. Usluge kombi prijevoza dostupne su kao usluga povremenog prijevoza, a potrebno je unaprijed obaviti rezervaciju.

Taksi kombi Zagreb koristi se za prijevoz manjih grupa na dulje ili kraće relacije. Tijekom godina poslovanja uvidjeli smo potrebu za ovom vrstom usluge pa smo je i nadograđivali sa uvođenjem luksuznijih i komfornijih kombi vozila te se danas možemo pohvaliti Mercedes Sprinterom kapaciteta 8+1. Vozilo je dizajnirano isključivo prema našim potrebama, a preradu je obavila jedna od vodećih tvrtki za preradu na ovom dijelu Europe. Naši Mercedes Sprinteri su iz najviše klase putničkih kombi limuzina iz kuće Mercedes Benz, a radi se o vozilu sa najvišom klasom opreme koja se može zamisliti u ovakvom kombi vozilu koju je ugradila poznata tuning kuća. Korišteni su vrhunski materijali,ručnih izrada gdje se mislilo na svaki detalj i potrebe koje zadovoljavaju i najzahtijevnije. Vozilo ima osam udobnih anatomskih fotelja u vrhunskoj platno-koža izvedbi, LCD televizor i kompletnu multimediju koja može služiti klijentu da prikrati vrijeme putovanja ili za aktivan rad tijekom vožnje.

 

Najam kombi vozila s vozačem

Maksimalno personalizirana usluga jer su vozač i vozilo Vama na raspolaganju. Ovu uslugu najčešće koriste tvrtke, udruge i organizacije prilikom izleta ili organiziranja team buildinga

f

Transferi sa/na terminale

Ova vrsta taxi kombi usluge namjenjena je svima koji putuju. Naš vozač Vas dočekuje na autobusnom ili željezničkom kolodvoru te Vas vozi na konačno odredište. Ova usluga osmišljena kao isključivo kao privatni prijevoz.

Aerodromski transferi

Nudimo kombi taxi prijevoz na sve aerodrome u RH i inozemstvu. Polazak se organizira u dogovoru s klijentom, a može biti s jedne ili više adresa. Prilikom dočeka grupe na aerodromu vozač dočekuje klijente s natpisom njihova imena u putničkom terminalu.

Povremeni prijevoz

Maksimalno personalizirana usluga privatnog prijevoza. Najčešće su to višednevna poslovna (ili turistička) putovanja na kojima je vozač s Vama na turi. Regularno radno vrijeme vozača na turi je 11 sati/dnevno, a može se uz doplatu produžiti na 15 sati.

Društvene mreže

telefon

Pošaljite nam upit