taxi prijevoz
Grb grada Zagreba

Taxi Aerodrom Zagreb

Budući da se taxi prijevozom bavimo više od 10 godina kroz godine poslovanja uvidjeli smo što nedostaje na tržištu, a to je svakako kvalitetna i provjerena taxi  usluga na koju se korisnik taxi usluge može osloniti. Od samih početaka nudimo taxi usluge i rezervacije taxi vožnji putem interneta, a sve u želji da taxi uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima našeg. Sve Vaše upite za taxi prijevoz možete slati na naš e-mail ili poslati upit putem on-line rezervacijskog sustava. Naši operateri će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa personaliziranom ponudom  koja Vam najviše odgovara.

 Taxi Zagreb Airport je tu za Vas, kako bi Vas sigurno, udobno i na vrijeme odvezli do Vaše željene destinacije. Mi razumijemo da je vrijeme našeg klijenta dragocjeno tako da će naša usluga ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naši vozači će Vas sa punom odgovornošću prevesti do tražene lokacije. Udobnom vožnjom Vi stižete na zakazani sastanak.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Taxi Zagreb

Od samih početaka osnivanja bavimo se gradskim taxi prijevozom. Mi smo licencirani taxi prijevoznik, a naši vozači imaju položene sve potrebne ispite koji su propisani zakonom. Uslugu taxi prijevoza pružamo 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Naša vizija je pružanje kvalitetne taxi usluge u Zagrebu, a cilj nije biti najjeftiniji već najbolji. Kontiunuirano ulaganje u vozni park koji redovito pomlađujemo garancija su sigurne i ugodne taxi vožnje. Naša vozila su sva do 3 godine starosti i više srednje ili visoke klase.

Nazovite nas

Možete nas nazvati na broj  +385 91 5003355

Pošaljite nam e-mail

Svoj upit možete poslati na info@croatia-travel.com.hr

koristite online rezervacije

Najbrži i najjednostavniji način da saznate cijenu i rezervirate svoj prijevoz.

Klasičan taxi prijevoz obavljamo od samoga početka svojeg poslovanja, a budući da se sada već taxi prijevozom bavimo 10 godina, a u želji da uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima Grada Zagreba uvidjeli smo što nedostaje u ponudi taxi usluga te mi to možemo ponuditi:

  • Prijevoz na veće udaljenosti – s obzirom da u floti raspolažemo isključivo novijim vozilima opremljenim sa bogatim paketima opreme možemo ponuditi prijevoz na sve udaljenosti. Za nas rade isključivo profesionalni vozači koji će vaše putovanje učiniti maksimalno ugodnim.

  • Prihvat putnika na terminalima – kod nas možete naručiti da Vašeg gosta/poslovnog partnera dočekamo na željezničkom, autobusnom kolodvoru ili pak u nekom od hotela u bilo kojem gradu.

  • Prihvat putnika na aerodromu Zagreb – vršimo prihavt putnika na Zagrebačkom aerodromu ali isvim ostalim te organiziramo njihov prijevoz na konačno odredište.

  • Prijevoz grupa – u floti raspolažemo svim vrstama vozila i broj putnika nam ne predstavlja zapreku.

  • Rezervacija vozila u točno određeno vrijeme – koliko puta Vam se dogodilo da u željeno vrijeme nema slobodnih vozila. Kod nas je moguće rezervirati vozilo u određeno vrijeme na određenoj adresi s ciljem transfera na aerodrom Zagreb

  • Kartična naplata – naše usluge transfera moguće je platiti karticom u vozilu. Možemo se pohvaliti da jedini u Gradu Zagrebu primamo sve vrste kreditinih i debitnih kartica.

  • Razgled grada – turistima ili Vašim poslovnim partnerima nudimo razgled grada i okolice sa (ili bez ) profesionalnim vodičem po prihvatljivim cijenama.

  • Lokalni taxi prijevoz – usluge gradske taxi službe po prihvatljivim cijenama već od 50 kn

Društvene mreže

telefon

Pošaljite nam upit