Autobusni prijevoz sportaša Zagreb

Taxi Transfer Service je obiteljski obrt. Bavimo se prijevozom preko 10 godina. U samim početcima poslovanja bavili smo se isključivo taxi transferima i taxi prijevozom i to na području grada Rijeke. Nakon nekoliko uspješnih godina poslovanja poslovanja proširujemo na Zagreb i na povremeni prijevoz putnika. Danas u floti raspolažemo cijelom paletom vozila od osobnih automobila do autobusa.

O usluzi:

Transfer Service je uvidio potrebu najma prijevoznih kapaciteta sportašima i sportskim klubovima jer su oni baš često u potrazi za prijevozom zbog odlazaka na turnire po Hrvatskoj ali i inozemstvu. U ovom slučaju autobusni prijevoz je relativno povoljana po putniku, a ekipa putuje zajedno što dodatno daje natjecateljski duh momčadi. Najam autobusa u Hrvatskoj može biti malo kompliciran s obzirom na činjenicu kako većina autobusnih prijevoznika je okrenuta turizmu i turističkoj sezoni. Transfer Service nudi partnerski odnos sa klubovima i u vršnim mjesecima smo u mogučnosti osigurati vozilo jer u vršnim mjesecima uzimamo provjrene partnere – podvozare kako bi svojim klijentima osigurali prijevoz.

Najam autobusa za prijevoz većih grupa predstavlja povoljan i siguran način putovanja, stoga ako trebate autobus ili mini bus obratite nam se s povjerenjem. Autobuse možete unajmiti za izlete, ekskurzije, transfere, posjete raznim manifestacijama, sportske priredbe u Hrvatskoj ili inozemstvu. Kakav autobus možete unajmiti kod Transfer Service-a. U ponudi imamo autobuse koji zadovoljavaju najviše standarde kao i mini autobuse koji su pogodni za manje transfere.

Kako unajmiti autobus putem stranice ?

Putovanje autobusom treba pomno isplanirati jer su sva vozila novije proizvodnje i opremljena su digitalnim tahografom te se zakon o radu mobilnih radnika mora poštovati. Najbolji način traženja ponude je e-mailom gdje bi trebalo dostaviti plan putovanja i točan itinerar. Temeljem dostavljenog itinerara mi Vam kreiramo ponudu.

Naše ponude sadrže sve troškove koji proizlaze iz prijevoza, a po potrebi u mogućnosti smo osigurati i noćenje za vozača ukoliko je potrebno prilikom višednevnih putovanja. Cijena autobusnog prijevoza sportaša dakako ovisi o duljini putovanja pa se svaka tura prilagođava klijentu i svako putovanje je u pravilu prijevoz po mjeri.Za sve informacije o cijeni prijevoza najbolje je poslati upit mailom i dostaviti što je moguće točniji itinerar kako bi mogli kreirati što točniju cijenu i unaprijed izračunati troškove.

Taxi Transfer Service nudi najbolje riješenje za prijevoz sportskih ekipa jer na raspolaganju imamo vozila svih veličina, a baš to optimizira troškove naručitelja. Prijevoz sportskih klubova uključuje prijevoz natjecatelja, njihove pratnje i opreme. Naša vozila raspolažu s dovoljnom količinom prtljažnog prostora u svim opcijama.

Autobusni prijevoz sportskih klubova može se dogovoriti kao stalni prijevoz ( gdje naručitelju dajemo posebne benefite i dodatne popuste ) ili kao jednokratni prijevoz.

Autobusni prijevoz sportaša na natjecanja u suradnji s Transfer Service-om je kompletna usluga prijevoza. S obzirom da smo u stalnim kontaktima sa iznajmljivačima možemo ponuditi i organizaciju smještaja. Nastojimo se maximalno prilagoditi naručitelju i možemo se pohvaliti maximalnom flexibilnosti i ponudom kompletne usluge po sistemu „ključ u ruke“. Naši profesionalni vozači koji upravljaju tehnički ispravnim autobusima renomiranih svijetskih proizvođača garancija su sigurnog putovanja.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit