Autobusni Transferi Zagreb

Autobusni prijevoz – aerodromski transferi

Taxi Transfer Zagreb od samih početaka poslovanja imali smo viziju pružiti klijentu sve na jednom mjestu pa smo uveli i uslugu autobusnog prijevoza. U samim početcima uslugu smo pružali samo na riječkom području, a s vremenom otvaramo poslovnicu u Zagrebu. Danas se možemo pohvaliti cjelokupnom paletom vozila te smo u mogućnosti ponuditi sve vrste autobusnog prijevoza od višednevnih putovanja, jednodnevnih izleta do aerodromskih transfera.

Općenito o usluzi

Taxi Transfer Zagreb nudi aerodromske transfere od aerodroma Zagreb do bilo koje destinacije u Zagrebu ili bilo koje drugo mjesto. Aerodrmski transfer je usluga povremenog prijevoza autobusom koja se organizira na način da naš vozač dočekuje grupu putnika na aerodromu u putničkom terminalu s natpisom imena grupe ili logom agencije kako bi prepoznali svoga vozača. U slučaju kašnjenja leta ili drugih nepredviđenih razloga kašnjenja Vaš vozač će Vas dočekati jer redovno pratimo status leta tako da će Vaš autobus biti tu za Vas. Nakon prihvata putnika na aerodromu Zagreb vozač Transfer Service-a vozač će Vam pomoći oko ukrcaja prtljage. Kod korištenja minibuseva važno je imati na umu ograničen prtljažni prostor pa je dodatnu prtljagu potrebno naglasiti kako bi se na vozilo postavio ski-box za prtljagu ili dodalo priključno vozilo. Prilikom organizacije prijevoza Vaše grupe autobusom na aerodrom važno je odrediti pravovremeno vrijeme polaska. Prilikom organizacije putovanja važno je voditi računa o radnom vremenu vozača autobusa. Također svim naručiteljima savjetujemo da se posavjetuju s nama oko određivanja vremena polaska jer naše iskustvo je veliko. Na nekim dionicama u nekim periodima su mogući zastoji pa treba i o tome voditi računa.

Zašto Transfer Service Zagreb ?

Profesionalno

Naši vozači su iskusni profesionalci sa milionskim kilometražama na cestama Europe. Iza nas su mnogobrojna putovanja i izleti. Putujući s Taxi Transfer Service Zagreb biti će te odveženi do aerodroma na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Povoljno

Usluge pružamo osobnim automobilima, kombi vozilima, minibus i autobusima pa kod nas dobivate optimiziranu uslugu kreiranu baš po Vašim potrebama. Obveznici smo sustava PDV-a te naše račune možete koristiti za odbitak pred poreza.

Flexibilnost

Sve usluge nastojimo personalizirati i prilagoditi se klijentu. Svjesni smo da je danas tempo života ubrzan i da su promjene česte i neminovne. Trudimo se klijentima pružiti omjer cijene i kvalitete.

Pošaljite upit već danas i saznajte cijenu transfera autobusom od Zagreba do bilo koje destinacije. Naše osoblje uvijek i rado stoji na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit