IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA ZA TURE

Dan 1: Najam autobusa Zagreb aerodrom do Hotela u Zagrebu – prvi dan dočekali smo putnike na aerodromu Zagreb i prevezli do njihovog hotela u Zagrebu. Zagreb je danas popularna turistička destinacija i nude se mnogi hoteli za prihvat klijenata. Svim zainteresiranima nudimo rezervacije transfera od Zagreb aeroedroma do hotela u Zagrebu.

Dan 2: Najam autobusa Zagreb za razgled Zagreba i noćenje u Zagrebu – drugi dan nakon doručka u hotelu nastavljamo program razgleda grada Zagreba. U Zagrebu je mnogo znamenitosti, a mi smo pogledali uži centar grada. U užem centru pogledali smo Trg bana Jelačića, Crkva sv. Marka, Zagrebačka katedrala, Uspinjača, Park Maksimir, Zrinjevac, Kamenita vrata. Rezervirajte autobus za razgled Zagreba. Pošaljite nam upit sa detaljima i naše osoblje će Vam poslati ponudu.

Dan 3: Najam autobusa Zagreb do Bled i noćenje Ljubljana – treći dan nakon doručka nastavljamo prema Sloveniji tj. prema Bledu i Bohinju. Bledsko jezero je glacijalno jezero u Julijskim Alpama u sjeverno-zapadnoj Sloveniji i udaljeno je 55 km od Ljubljane. Nudimo autobuse za najam za posjet Bledu i Ljubljani. Rezervirajte svoje vozilo putem naše web stranice.

Dan 4: Najam autobusa Ljubljana – Postojna – razgled Rovinja i noćenje – četvrti dan nastavljamo s razgledavanjem Ljubljane i putujemo prema Postojni. Postojna nezaobilazno odredište putnika je Postojanska jama Postojnska jama se sastoji od kompleksa tunela, galerija i dvorana. 24.120 m dugi je sustav od nekoliko jama u blizini Postojne, te najveći takav sustav u Sloveniji. Nakon Postojne putujemo prema Hrvatskoj i Rovinju. Nudimo autobuse i buseve za najam za posjet Istri. Rezervirajte svoj autobus i pošaljite nam mail sa detaljima upita.

Dan 5: Najam autobusa Rovinja – razgled Poreč – Opatija – noćenje Plitvička Jezera – Ujutro smo napravili obilazak Rovinja i Poreča. Poreč i Rovinj su dva bisera u Istri i vrlo popularne turističke destinacije bogate povijesti. Smješteni su na zapadnoj obali Istre. Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učke. Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 160 godina privlače turiste iz Europe i svijeta. Opatija je vodeće turističko mjesto u Republici Hrvatskoj za organizaciju kongresa, seminara i savjetovanja. Nakon Opatije nastavljamo prema našem najposjećenijem nacionalnom parku. Putujete u Opatiju ? Rezervirajte svoj minibus ili autobus putem naše web stranice. Pošaljite upit.

Dan 6: Najam autobusa za razgled Plitvičkih jezera – noćenje Zadar – budimo se u svježe planinskom zraku i nakon doručka krećemo u razgled Plitivčkih jezera. Jezerski sustav čini 16 imenovanih i nekoliko manjih, kaskadno poredanih jezera. Nacionalni park Plitvička jezera posjetiteljima nudi osam programa obilaska jezerskog sustava, četiri planinarske staze, te je za posjetitelje otvoren tokom cijele godine. Nakon Plitvica krećemo prema Zadru. Rezervirajte Vaš autobus za posjet Zadru i Dalmaciji. Pošaljite upit još danas.

Dan 7: Najam autobusa Zadar – razgled Splita – noćenje Dubrovnik – danas imamo dinamičan dan obavljamo razgled Zadra. Zadar je istovremeno i  mirna zajednica i dinamičan moderan centar koji svakoga dočekuje raširenih ruku i ostavlja svoj trag na svakom zaljubljenom posjetitelju! Nakon Zadrav nastavljamo modernom auto cestom prema Splitu. Split Punih 17 stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine. Dioklecijanova palača i cijela povijesna jezgra Splita na spisku su svjetske baštine

Dan 8: Najam autobusa za razgled Dubrovnik lokalno – Dubrovnik je biser krajnjeg juga – Dan provodimo ležerno u razgledu Dubrovnika. Gradske zidine s tvrđavama. Šetnjom dubrovačkim zidinama upoznat ćete i neke od impozantnih tvrđava koje su služile obrani Dubrovačke Republike. Od pet tvrđava tri su sastavni dio gradskih zidina – Minčeta, Bokar i Sv. Ivan, a dvije su samostojeće, Lovrijenac na zapadu i Revelin na istoku. Tvrđava Minčeta nalazi se na najvišem dijelu grada i branila je grad sa sjevera. Organizirate posjet Dubrovniku ? Rezervirajte i iznajmite autobus s vozačem za sigurno i udobno putovanje u Dubrovnik prema unaprijed poznatim cjenama.

Dan 9: Najam autobusa za izlet Dubrovnik – Kotor – noćenje Dubrovnik – ujutro sme se zaputili prema prema susjednoj Crnoj Gori tj. Perastu i  Kotoru. Perast se nalazi sjeverozapadno od Kotora na obali Bokokotorskog zaljeva.Drevni grad oduševljava na prvi pogled. Još jednom mi oduzimaju dah od pogleda na Crnu Goru … Sad razumijem zašto se Perast naziva jednim od najčešćih prelijepi gradovi zemlja! Kotor je grad, općina i luka u Crnogorskom primorju, u krajnjem sjevernoistočnom dijelu Bokokotorskoga zaljeva. Ime grada potječe od srednjovjekovnoga latinskog naziva Catarum, koji se pojavljuje i u oblicima Decadaron, Dekatera, Cathera, Cathara. Želite posjetiti Kotor ? Pošaljite nam upit i dat ćemo Vam prijedloge. Rezervirajte svoj autobus na vrijeme.

Dan 10: Najam autobusa Dubrovnik – Ston – noćenje Mostar –  nakon Dubrovnika krećemo prema Stonu. Na samom početku poluotoka smješteno je malo bajkovito mjesto, Mali Ston koji je zajedno sa Stonom povezan najdužim očuvanim kamenim zidom (5.5km) u Europi. Malostonski zaljev poznat po uzgoju školjaka, posebno kamenica i mušula nezaobilazno je odredište za prave ljubitelje morskih delicija,a vožnja brodom do uzgajališta kamenica i degustacija tog prirodnog afrodizijaka ravno iz mora, uz čašu vrhunskog pelješkog vina, čine ovo mjesto pravim gurmanskim biserom. Za ljubitelje kvalitetnih i svježih ribljih specijaliteta, tu su uvijek otvorena vrata nadaleko poznatih restorana. Samo kilometar vožnje autom ili šetnjom po zidinama (40min.), u podnožju brda Podzvizd smjestio se srednjovjekovni gradić Ston, čija povijest seže u daleko doba Dubrovačke Republike. Ston je bogata riznica povijesno-kulturne tradicije, a nekadašnja vrijednost Stona kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svijetu, solane koja je ostala vjerna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje koji se nije promijenio još od antičkih vremena. Nakon Stona krećemo prema susjednoj BIH.

Dan 12: Najam autobusa Mostar – Sarajevo – nakon buđenja u Mostaru idemu u razgled Mostara. . Mostar je grad koji je ime dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama rijeke Neretve. Kulturno i je gospodarsko središte Hercegovine. Najbolji period za dolazak je ljeto kada sve vrvi od turista i kad temperature dosežu  i do nevjerojatnih 50 stupnjeva. Za slučaj da želite izbjeći veće gužve i vrućine, preporučuje se 3. i 4. mjesec. Najposjećeniji je kujundžiluk – iz perioda osmanskog carstva – kog spajaju obale  Neretve. Nema straha za sigurnost. Puno turista dolazi iz raznih  dalekih zemalja kao što su: Amerika, Brazil, Španjolska, Japan, Kina, Koreja, Rusija, Turska, Jordan, Italija, Engleska, Austrija i Njemačka. U Mostaru možete čuti od engleskog do talijanskog i njemačkog jezika.

Dan 13: Najam autobusa Sarajevo – APT Sarajevo – Kraj – Nažalost svemu lijepom dođe kraj pa tako i ovom putovanju. Ujutro smo obavili razgled Sarajeva. Na spomen Sarajeva prvo što nam pada na pamet su ćevapi i turska kava, ali Sarajevo je puno više od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti, a čak ga je i poznati vodič Lonley Planet 2010. godine svrstao u TOP 10 destinacija za 2010. godinu.. Ovo prekrasno putovanje završavamo u Sarajevu. Nakon razgleda Sarajeva u poslijepodnevnim satima putnike smo prevezli do sarajevskog aerodroma koji je međunarodna i glavna zračna luka Bosne i Hercegovine. Kapacitet putnika godišnje – 1 000 000. Ukoliko imate potrebu za priejvozom sa ili na aerodrom kontaktirajte nas. Nudimo prijevoze na sve aerodrome. Rezervirajte vozilo putem naše web stranice u ovisnosti o broju putnika.

Trebate autubus i vozača za Vašu grupu na putovanju u Hrvatskoj ? 

Transfer Service – Croatia Travel nudimo najam minibuseva, buseva i autobusa za višednevna putovanja ili transfere do / od Zračne luke Zagreb

U ponudi imamo autobuse renomiranih proizvođača te ih možete iznajmiti za sve prigode, a najčešće je riječ o najmu buseva za školski izlet, sportska putovanja, najam busa za vjenčanja ili višednevna putovanja.

Ako ste grupa koja slijeće u Hrvatsku kod nas možete iznajmiti minibus ili autobus s vozačem za transfer od aerodroma Zagreb do Vašeg hotela ili za višednevno putovanje – turu.U zračnoj luci u Rijeci, Puli ili Zagrebu autobus će vas čekati na unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Naš vozač će pratiti Vaš let pa možete biti sigurni da će Vas Vaš autobus čekati i u slučaju kašnjenja leta. Možemo Vam ponuditi i organizirati transfer između gradova i znamenitosti u Hrvatskoj.

Ako želite posjetiti neke od popularnih znamenitosti u Hrvatskoj iznajmite bus s vozačem za izlet do popularnih destinacija u Hrvatskoj poput nacionalnog parka Krka, nacionalnog parka Plitvička jezera ili znamenitosti u susjednim zemljama poput Mostara, Bledskog jezera ili Nacionalnog parka Una, kod nas možete iznajmiti bus s vozačem za Vaše putovanje.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit