MINI BUS PRIJEVOZ RADNIKA

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

MINI BUS PRIJEVOZ RADNIKA

Transfer Service – Croatia Travel tijekom godina poslovanja imali smo različitih upita i prijevoza. Svoje usluge smo i od samih početaka bazirali na poslovanje s pravnim osobama i nastojali se prilagoditi njihovim potrebama i željama. Usluga prijevoza radnika minibusom i autobusom je maximalno personalizirana. Usluga prijevoza radnika može bit jednokratna kao transfer od točke A do B tj. prijevoz izaslanih radnika na mjesto obavljanja djelatnosti. Ovakvih prijevoza smo obavili dosta, a najčešće je riječ o radnicima u brodogradnji ili građevini. Građevina je kao grana industrije koja često zahtjeva promjenu lokacije pa ovdje imamo najveći interes za ovu uslugu. Važno je imati na umu da naši minibusevi imaju do 20 sjedala i možemo manje grupe 20 radnika prevesti brzo, komforno i po prihvatljivim cijenama. Kod prijevoza izaslanih radnika u mjesto obavljanja djelatnosti nudimo i opciju da vozač ostane s njima i prevozi ih svakodnevno od smještaja do radnog mjesta i natrag u smještaj.  U drugoj opciji tvrtkama nudimo svakodnevni prijevoz radnika koji imaju dnevnu migraciju na radno mjesto i poslije posla povratak doma. Ova usluga je maximalno personalizirana i prilagodljiva je naručitelju u potpunosti. 

Cijena minibus prijevoza radnika

Cijena minibus prijevoza radnika kreira se u ovisnosti o zauzeću vozila i vozača. Nudimo opciju da i naš vozač ostane izaslan na lokaciji skupa sa Vašim radnicima što dakako povećava cijenu. Nadalje cijena prijevoza ovisi o svakoj pojedinoj zemlji u koju se vozi jer svaka od država imate potencijalne dodatne troškove. Stoga Vas molimo da nam pošaljete konkretan upit, a naše osoblje će Vam ponuditi najbolje za Vas.

Zašto Transfer Service – Croatia Travel ?

Transfer Service – Croatia Travel  poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma minibusa s vozačem u Zagrebu za prijevoz radnika. Iza nas je dugogodišnje iskustvo kao i mnogi zadovoljni klijenti.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju iznajmljivanja minibusa s vozačem tvrtkama koje imaju potrebu za prijevozom radnika na bilo koju lokaciju po unaprijed poznatim cijenama. Prijevoz radnika obavljamo u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Naši minibusevi koje u Zagrebu nudimo za najam i prijevoz  radnika opremljeni su sa svom opremom koja je potrebna ugodnom putovanju i kvalitetnoj organizaciji putovanja. Sva naša minibus vozila imaju mikrofon, zatamnjena stakla, frižider i još mnogo toga. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju prijevoz i transfer putnika.

Ukoliko Vaša tvrtka treba prijevoz na aerodrom Zagreb ili sa aerodroma Zagreb naš vozač putnike  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vaše tvrtke kako bi ga lakše prepoznali.

Ukoliko je polazak sportaša iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Transfer Service – Croatia Travel nudi odličan omjer cijene i kvalitete kada je najam minibusa s vozačem u pitanju. Naši minibusevi opremljeni su bogatim paketima opreme pa je i putovanje na najudaljenije natjecanje s nama ugodno.

Transfer Service – Croatia Travel nudi najam automobila, kombi, minibus i autobus vozila za prijevoz radnika, pomoraca i sl. te se trudimo se maximalno personalizirati uslugu. Svim tvrtkama  i svim zainteresiranima nudimo posebne popuste pri sklapanju cijelo godišnje suradnje. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba i trebate iznajmiti minibus pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Transfer Service – Croatia Travel uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudimo plaćanje svih usluga najma minibusa s vozačem virmanom, kreditnim  karticama i virmanski. Tvrtkama nudimo ugovore o poslovnim suradnjama na temelju kojih ostvarujete mnoge dodatne pogodnosti. Ukoliko imate interesa za ovakvim oblikom suradnje pošaljite nam upit i naš djelatnik će Vas kontaktirati oko dogovara termina sastanka

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

Najčešća primjena minibuseva u Zagrebu :

  • Najam minibusa Zagreb za prijevoz delegacija – nudimo prijevoz delegacija minibusevima i autobusima visoke turističke klase i renomiranih proizvođača. Naša usluga dostuna je 24 sata na dan.
  • Najam minibusa Zagreb za kongresne transfere – Zagreb je danas veliki centar kongresnog turizma. Kada su kongresi u pitanju nudimo organizatorima kongresa prijevoze sa/ na aerodrom Zagreb, Ljubljana …Naša prednost su brza reakcija i individualni pristup, a nova vozila reprezentativno će Vas predstaviti.
  • Najam minibusa za razgledavanje Zagreba –  razgledavanje Zagreba prilikom posjeta kongresnih gostiju. Mi nudimo razgleda grada sa ili bez vodiča.
  • Najam minibusa Zagreb za transfere na aerodrom – nudimo transfere i prijevoz autobusima na sve aerodrome. Naši autobusi su klimatizirani i udobni i na najduljim putovanjima.
  • Najam minibusa u Zagrebu za prijevoz sportskih ekipa nudimo najam minibuseva – autobusa za prijevoz sportskih ekipa. Naši minibuseva – autobusi raspolažu s velikom prtljažnim prostorom
  • Najam minibusa za poslovna putovanja – nudimo prijevoz na poslovna jednodnevna ili višednevna poslovna putovanja. Osigurajte da Vaši zaposlenici dođu sigurno i odmorno na odredište.
  • Najam minibusa za posjet sajmovima – rezervirajte i unajmite minibus – autobus za posjet na sajam. Iza nas su prijevozi iposjete mnogih sajmovima od Munchen-a, Frankfurt-a, Novog Sada, Beograda i sl.
  • Najam minibusa za povremeni prijevoz nudimo minibuseve i autobuse za prijevoz po mjeri. Naime spremni smo ponuditi ono što Vam treba, a Vaše je samo da nam u upitu pošaljete Vašu listu želja. Rezervirajte Vaš autobus još danas i osigurajte si benefite

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit