MINI BUS PRIJEVOZ UMIROVLJENIKA ZAGREB

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

MINI BUS PRIJEVOZ UMIROVLJENIKA ZAGREB

Ovu uslugu smo nedavno uveli jer smo uvidjeli da rijetki prijevoznici daju poseban naglasak na ovu uslugu. Naime danas u tempu kada se brzo živi domovi za smještaj umirovljenika su sve češća pojava. Transfer Service – Croatia Travel nudi svim domovima umirovljenika posebne pogodnosti kako bi smo se cjenovno prilagodili našim najmilijima. Mini bus prijevoz umirovljenika je usluga povremenog prijevoza tj. privatni prijevoz samo za Vašu grupu. Ugovor o prijevozu može biti sklopljen s fizičkom osobom pojedincem ili s domom umirovljenika. Mini bus prijevoz umirovljenika se najčešće koristi prilikom prijevoza na izlete, druženja i razne susrete umirovljenika. Vozili smo udruge umirovljenika na razna druženja i toplice pa stoga ukoliko imate potrebu za ovom uslugom rezervirajte Vaš mini bus ili autobus putem naših stranica. Ukoliko imate dodatnih pitanja uvijek i rado stojimo na raspolaganju putem naših telefona. Cijena prijevoza umirovljenika je po pojedincu je maximalno prihvatljiva zato nas kontaktirajte.

Zašto Transfer Service – Croatia Travel ?

Taxi Minibus Zagreb poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma mini busa s vozačem i mini bus prijevoz umirovljenika u Zagrebu. Ova usluga se najčešće koristi mini bus prijevoze na susrete umirovljenika, druženja, obilaske grada i jednodnevne izlete po Zagrebu i okolici. Iza nas je dugogodišnje iskustvo kao i mnogi zadovoljni klijenti.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju iznajmljivanja mini busa s vozačem i mini bus prijevoz umirovljenika u Zagrebu po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Naši mini busevi koje u Zagrebu nudimo za najam i prijevoz umirovljenika opremljeni sa svom opremom koja je potrebna ugodno putovanju i kvalitetnu organizaciji izleta. Sva naša mini bus vozila za prijevoz umirovljenika imaju mikrofon, zatamnjena stakla, frižider i još mnogo toga. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju prijevoz i transfer putnika.

Taxi Minibus Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete kada je najam mini busa s vozačem u pitanju. Naši mini busevi opremljeni su bogatim paketima opreme pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Minibus Zagreb nudi najam automobila, kombi, minibus i autobus vozila i trudimo se maximalno personalizirati ponudu kao i uslugu priejvoza umirovljnika. Putničkim i turističkim agencijama nudimo posebne popuste pri sklapanju cijelo godišnje suradnje. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba i trebate iznajmiti mini bus pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Taxi Minibus Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje svih usluga najma minibusa s vozačem virmanom, kreditnim  karticama i virmanski. Tvrtkama i pravnim osobama nudimo ugovore o poslovnim suradnjama na temelju kojih ostavrujetemnoge dodatnebenefite. Ukoliko imate interesa za ovakvim oblikom suradnje pošaljite nam upit i naš djelatnik će Vas kontaktirati oko dogovara termina sastanka

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit