MINIBUS PRIJEVOZ DO HOTELA U ZAGREBU

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

MINIBUS PRIJEVOZ DO HOTELA U ZAGREBU

Zagreb je napravio veliki iskorak u sferi turizma, a iskorak je najveći kada su u pitanju autobusne ture i gosti iz dalekih zemalja koji su na proputovanju Europom otkrili Zagreb i u njemu ostajali dan-dva. S obzirom da se radi o velikom broju putnika došlo je do razvoja autobusnog i mini bus prijevoza kao i hotela. Ovoj simbiozi pogodovale su i strane avio kompanije kao Korean Air-a, i avio kompanije iz arapskih zemalja koje goste dovoze u Zagreb i postavljaju ga na mini bus kartu.

Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz grupa do / od hotela prilikom njihovog boravka u Zagrebu. Zagreb je danas turistički ali i kongresni centar Hrvatske. Monogobrojni kongresi i razvoj kongresnog turizma ima potrebu za uslugom mini bus prijevoza. Naime kongresi se ponekad odvijaju na 2- 3 lokacije ili je organizatoru potreban prijevoz gostiju od hotela na večeru ili aerodrom. Transfer Service – Croatia Travel može ponuditi uslugu svim zainteresiranim vlasnicima hotela i drugih smještaja u pogledu poslovne suradnje i usluzi mini bus prijevoza za posjetioce, goste i klijente. Nudimo personalizirane ugovore o prijevozu sa mnogim benefitima.

Pozivamo sve vlasnike hotela i smještajnih kapaciteta da nas nazovu i dogovore termin sastanka kako bi napravili ugovor o poslovnoj suradnji. Naime imamo široku flotu vozila pa smo u mogućnosti prevesti grupe svih veličina.

Zašto Transfer Service – Croatia Travel ?

Taxi Minibus Zagreb poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma mini busa s vozačem i prijevoza do hotela u Zagrebu. Rezervirajte Vaš mini bus odmah putem naše stranice i odradimo razgled grada Zagreba ili rezervirajte mini bus obilazak grada i jednodnevne izlete po Zagrebu i okolici. Iza nas je dugogodišnje iskustvo kao i mnogi zadovoljni klijenti.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju iznajmljivanja mini busa s vozačem i prijevoz do / od hotela u Zagrebu po unaprijed poznatim cijenama. Mini bus prijevoz do / od hotela u Zagrebu nudimo u našim komfornim i klimatiziranim mini bus vozilima. Naši mini busevi koje u Zagrebu nudimo za najam i prijevoz do / od hotela opremljeni sa svom opremom koja je potrebna ugodnom putovanju i kvalitetnoj organizaciji izleta. Sva naša mini bus vozila imaju mikrofon, zatamnjena stakla, frižider i još mnogo toga. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju prijevoz i transfer putnika.

Ukoliko Vaša grupa slijeće na aerodrom Zagreb i potreban Vam je prijevoz do hotela preporučam da rezervirate jedan od naših mini buseva. Naš vozač putnike  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela i prijevoz do aerodroma vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Taxi Minibus Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete kada je najam mini busa s vozačem i prijevoz do hotela u pitanju. Naši mini busevi opremljeni su bogatim paketima opreme pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Minibus Zagreb nudi najam automobila, kombi, minibus i autobus vozila i trudimo se maximalno personalizirati ponudu kao i uslugu. Putničkim i turističkim agencijama nudimo posebne popuste pri sklapanju cijelo godišnje suradnje. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba i trebate iznajmiti mini bus pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Taxi Minibus Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje svih usluga najma mini busa s vozačem virmanom, kreditnim  karticama i virmanski. Tvrtkama i pravnim osobama nudimo ugovore o poslovnim suradnjama na temelju kojih ostvarujete mnoge dodatne benefite. Ukoliko imate interesa za ovakvim oblikom suradnje pošaljite nam upit i naš djelatnik će Vas kontaktirati oko dogovara termina sastanka

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit