minibus prijevoz sportskih klubova

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

MINI BUS PRIJEVOZ sportaša

Minibus prijevoz sportaša vrlo je zastupljena usluga. Naime sportaši često putuju i minibus prijevoz sportskih ekipa može biti veoma interesantan način putovanja za većinu sportova. Sportski klubovi svih sportova imaju potrebu za putovanjima na natjecanja, smotre ili sl. Minibus prijevoz sportaša je vrlo povoljan prijevoz u smislu financija. Svi koji su organizirali putovanja za svoj klub znaju koliko to može biti komplicirano zato mi nudimo usluge prijevoza sportaša po principu sve na jednom mjestu. Minibus prijevoz sportaša Zagreb je najbolje riješenje za prijevoz sportskih ekipa. Prijevoz sportaša minibusom je brz, udoban i veoma isplativ način da se dođe do mjesta natjecanja ili nekog susreta. Minibus prijevoz sportaša na natjecanja uključuje prijevoz natjecatelja i opreme, a ako je riječ o većoj količini opreme od količine koja može stati u prtljažni prostor minibusa, može se na zahtjev osigurati dodatni prostor ( SKI BOX) za smještaj i prijevoz opreme. Klubovima nudimo minibus prijevoz sportaša kao jednokratan i kao stalni prijevoz sportske ekipe. Prijevoz obavljamo modernim i klimatiziranim minibus vozilima pa je i najdalje putovanje ugodno.

Cijena minibus prijevoza sportaša

Minibus prijevoz sportaša je jedan od najbržih i najudobnijih načina putovanja sportaša. Cijena prijevoza ovisi o nekoliko faktora te Vas stoga molimo da nas kontaktirate za sve informacije i rezervacije. Prilikom slanja upita molimo Vas da navedete što više detalja od planiranih detalja polaska i povratka, troškove noćenja vozača i slično.

Zašto Transfer Service – Croatia Travel ?

Transfer Service – Croatia Travel  poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma minibusa s vozačem u Zagrebu i prijevoz sportaša za putovanja na natjecanja i susrete. Iza nas je dugogodišnje iskustvo kao i mnogi zadovoljni klijenti.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju iznajmljivanja minibusa s vozačem svim sportskim klubovima u Zagrebu po unaprijed poznatim cijenama. Prijevoz sportaša obavljamo u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Naši minibusevi koje u Zagrebu nudimo za najam i prijevoz sportaša opremljeni su sa svom opremom koja je potrebna ugodnom putovanju i kvalitetnoj organizaciji putovanja. Sva naša minibus vozila imaju mikrofon, zatamnjena stakla, frižider i još mnogo toga. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju prijevoz i transfer putnika.

Ukoliko Vaša sportska ekipa slijeće na aerodrom Zagreb naš vozač putnike  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom kluba kako bi ga lakše prepoznali.

Ukoliko je polazak sportaša iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Transfer Service – Croatia Travel nudi odličan omjer cijene i kvalitete kada je najam minibusa s vozačem u pitanju. Naši minibusevi opremljeni su bogatim paketima opreme pa je i putovanje na najdalje natjecanje s nama ugodno.

Transfer Service – Croatia Travel nudi najam automobila, kombi, minibus i autobus vozila za prijevoz sportaša i trudimo se maximalno personalizirati ponudu kao i uslugu prijevoza sportaša. Sportskim klubovima i svim zainteresiranima sportskim udrugama nudimo posebne popuste pri sklapanju cijelo godišnje suradnje. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba i trebate iznajmiti minibus pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Transfer Service – Croatia Travel uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudimo plaćanje svih usluga najma minibusa s vozačem virmanom, kreditnim  karticama i virmanski. Sportskim klubovima i udrugama nudimo ugovore o poslovnim suradnjama na temelju kojih ostvarujete mnoge dodatne pogodnosti. Ukoliko imate interesa za ovakvim oblikom suradnje pošaljite nam upit i naš djelatnik će Vas kontaktirati oko dogovara termina sastanka

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit