Najam autobusa prijevoz umirovljenika

NAJAM AUTOBUSA ZA PRIJEVOZ UMIROVLJENIKA

Taxi Zagreb – Croatia Travel baveći se prijevozom dugi niz godina uvidjeli smo da naši umirovljenici imaju potrebu za povremenim prijevozom ili najam autobusa s vozačem. Danas umirovljenici iako skromnih primanja odlaze na putovanja, a najčešće to je riječ o razgledu prirodnih ljepota poput Plitvica, Rastoka ili u obližnjoj Sloveniji Bled-Bohinj.  Autobusni prijevoz penzionera je usluga koja se može koristiti kao jednodnevno ili višednevno putovanje. Svim udrugama umirovljenika odobravamo popust od 20% kako bi putovanje učinili prihavtljivijim. U pravilu ovakva putovanja se organiziraju preko umirovljeničkih udruga ili domova umirovljenika.

Autobusni prijevoz umirovljeničkih udruga

Udruženja umirovljenika često organiziraju različita putovanja te im je ne rijetko potrban ozbiljan prijevoznik koji ima razumjevanja za najstariju populaciju. Taxi Zagreb – Croatia Travel im nudi prijevoz autobusima kapaciteta 19-49 sjedala visoke turističke klase po maximalno povoljnim uvijetima. Ovakav način prijevoza predstavlja udoban, siguran i maksimalno personaliziran način prijevoza klijentima. Pozivamo udruženja i umirovljeničke udruge da nas kontaktiraju i s nama sklope ugovor o stalnom pružanju usluge te na taj način svojim korisnicima osiguraju mnoge benefite koje nudi Taxi Zagreb – Croatia Travel.

Autobusni prijevoz umirovljeničkih domova.

Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi svim domovima umirovljenika partnerski odnos u prijevozu. Prijevoz nudimo svim tipovima vozila uz mogućnost prethodne rezervacije što je garancija da ćemo uvijek biti u mogučnosti obaviti prijevoz..

Cijena autobusnog prijevoza umirovljenika.

Kao i kod svih ostalih usluga autobusnog prijevoza, cijena ovisi o mnogo parametara pa je najbolje informaciju dobiti na način da nam pošaljete konkretan upit sa što više detalja kako bi mogli kreirati ponudu u skladu sa Vašim željama i potrebama.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit