najam autobusa s vozačem u zagreb

Croatia Travel – Transfer Service nudi najbolju uslugu najma vozila s vozačem u Zagrebu. Nakon godina poslovanja ponudu smo proširili i na Zagreb koji danas centar ovog dijela Europe sa novom zračnom lukom. Iako je nova zračna luka napravljena prije nekoliko godina suživot zračne luke i Velike Gorice traje od 1959. godine kad je zračna luka na Plesu puštena u promet. Aerodrom Zagreb rastao je, a uslijed porasta prometa, infrastruktura zračna luka je nekoliko puta proširivana, 1966., 1968. godine i kasnije, kako bi se osigurali kapaciteti i kvaliteta usluge sukladno međunarodnoj najboljoj praksi. Nakon Domovinskog rata, uslijed kontinuiranog višegodišnjeg rasta prometa, ideja o potrebi izgradnje Novog putničkog terminala (NPT) kao središnjeg infrastrukturnog objekta zračne luke, sve je prisutnija, a kao rezultat danas imamo novu zračnu luku koja je od osobitog gospodarskog značaja, kako za Republiku Hrvatsku (RH), tako i za Veliku Goricu na čijem se području fizički nalazi, a svojim izgledom postaje prepoznatljivim simbolom, a u gospodarskom smislu izuzetnim potencijalom razvoja grada Velike Gorice.

S obzirom na povečanje broja gostiju, putnika i razvoju turizma odlučili smo se svoje usluge proširiti i na aerodrom Zagreb. Tako danas u Zagrebu nudimo taxi transfer od aerodroma Zagreb ili prema aerodromu Zagreb. Ukoliko imate potrebe za ovom uslugom pošaljite nam upit, a naše osoblje će Vam poslati personaliziranu ponudu prilagođenu Vašim potrebama i buđetu.

Iznajmljivanje autobusa, minibuseva, putničkih kombi vozila ali i automobila s vozačem kao i taksi služba zračne luke u Zagrebu naš je specijalitet. Ukoliko slijećete na aerodrom Zagreb ili ste u zagrebu a potrebno Vam je vozilo s vozačem mi imamo riješenje. Pošaljite upit još danas i rezervirajte Vaše vozilo sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo i smatramo se liderima u iznajmljivanju vozila s vozačem u Zagrebu i Rijeci. Krase nas naši visokokvalificirani profesionalni, iskusni vozači koji broje milionske kilometraže na Europskim prometnicama te smo sigurni da će ispuniti Vaša očekivanja i osigurati vaše prednosti pod boljim uvjetima. Zato je naša preporuka da vozilo rezervirate unaprijed po poznatim i fixnim cijenama i putujte bez stresa. Iza nas je bogata referentna lista zadovoljnih kupaca, a naši klijenti su turističke agencije, privatni i poslovni korisnici. Ukoliko je Vaše putovanje poslovno ili iz zadovoljstva, možemo Vam pomoći da započnete posjet bez stresa, bez iznenađenja i stresa ! Pošaljite nam upit putem e-maila ili kontakt forme na našem web obrascu.

Croatia Travel – Transfer Service nudi najmove autobusa za jednodnevne izlete ili višednevna putovanja po Europi ili Balkanu.

Pošaljite nam upit i rezervirajte Vaše vozilo s vozačem te putujte bez stresa.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit