NAJAM AUTOBUSA ZAGREB DO BEOGRAD

Transfer Service – Croatia Travel nudi najmove kombija, minibuseva i autobusa po najboljim cijenama u Zagrebu. U našoj ponudi nalaze se autobusi renomiranih svjetskih proizvođača. Naši profesionalni vozači sa milionskim kilometražama i bogatim iskustvom garancija su sigurnog putovanja.,a u suradnji s logističkim timom, omogućuju Vam prvoklasni prijevoz na bilo kojoj relaciji ili turi… Danas nakon 10 godina poslovanja i prijevoza iza nas su autobusni prijevozi i  transferi po cijeloj Europi, a posjetili smo mnogobrojne sajmove u Europi i regiji. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim autobusima na svim relacijama.

NAJAM AUTOBUSA ZAGREB PO NAJBOLJIM CIJENAMA

Kako se trendovi u turizmu mijenjaju i sve je više gostiju iz dalekih i istočnih zemelja koji u relativno kratkom vremenu žele vidjeti što je više moguće tako se pojavila potreba za višednevnim najmovima autobusa sa vozačem. Ova vrsta usluge u prijevozničkom žargonu se najčešće naziva turama, ali u praksi riječ je o najmu autobusa sa vozačem. Prijevoz se odvija po unaprijed utvrđenom itineraru, a vozač je s putnicima cijelo vrijeme. Grupu je iznajmila autobus u Zagrebu, a završili smo u Beogradu.

Dan 1. najam autobusa Zagreb Aerodrom – Zagreb – putnike smo dočekali na aerodromu Zagrebu Franjo Tuđman. Nakon transfera i smještaja u hotelu obavili smo razgleda grada u pratnji stručnog vodiča. Sva naša vozila opremljena su svom opremom od mikrofona,TV-CD-DVD…..

Dan 2. najam autobusa Zagreb – Bled – Zagreb – tijekom najam autobusa vozač je s putnicima u hotelu i nakon doručka kenuli smo prema Bledu i Bohinju ovome biseru Slovenije.

Dan 3. najam autobusa Zagreb – Plitvice – Zagreb – nakon doručka u hotelu krećemo u razgled Plitvica. Plitvice su naš najpoznatiji nacionalni park.

Dan 4. najam autobusa Zagreb – Trakošćan ( Zagorje ) – Zagreb – Dvorac Trakošćan jedan je od najatraktivnijih dvoraca u Hrvatskoj; nalazi se u Hrvatskom zagorju, 23 km sjeveroistočno od Krapine, 40 km jugozapadno od Varaždina na nadmorskoj visini 250 m

Dan 5. najam autobusa Zagreb – Kopački Rit – Osijek – Park prirode Kopački rit je poplavno područje u Baranji, na sjeveroistoku Hrvatske, između rijeka Dunav na istoku i Drave na jugu.

Dan 6. najam autobusa Osijek – Đakovo – Osijek – Državna ergela Đakovo je ergela u Hrvatskoj. Nalazi se u gradu Đakovu.

Dan 7. najam autobusa Osijek – Novi sad – Beograd – Novi Sad, grad na lijevoj obali Dunava u Srbiji, glavni grad Autonomne pokrajine Vojvodina. Pored užeg dijela i od Novog Sada 5-6km udaljenog naselja Futog, pod dijelove grada se svrstavaju i mjesta na desnoj obali Dunava, Srijemska Kamenica i Petrovaradin.

Dan 8. najam autobusa Beograd lokalno – Beograd aerodrom – Nalazi se na ušću Save u Dunav, na mjestu razgraničenja jugoistočne i srednje Europe.

Prilikom višednevnih putovanja treba voditi računa o radnom vremenu vozača. Naime svi autobusi opremljeni su digitalnim tahografima ( uređaj za kontrolu aktivnosti vozila i vozača ) te odstupanja od zakona nisu moguća. Ukoliko imate potrebu za ovom uslugom najvažnije je prvo detaljno sastaviti itinerar kako bi se utvrdilo dali je potreban jedan ili dva vozača.

Dnevni, višednevni najam ili bilo koja vrsta povremenog prijevoza dostupni su Vam 24 sata svih 365 dana godišnje.

Najčešća primjena autobusa:

  • Najam autobusa za prijevoz delegacija – nudimo prijevoz delegacija autobusima visoke turističke klase i renomiranih proizvođača. Naša usluga dostuna je 24 sata na dan.
  • Najam autobusa kongresni transferi – nudimo organizatorima kongresa prijevoze sa na aerodrome. Naša prednost su brza reakcija i individualni pristup, a nova vozila reprezentativno će Vas predstaviti.
  • Najam autobusa razgledavanje grada razgledavanje grad prilikom posjeta kongresnih gostiju. Mi nudimo razgleda grada sa ili bez vodiča.
  • Najam autobusa za aerodromski transfer – nudimo transfere i prijevoz autobusima na sve aerodrome. Naši autobusi su klimatizirani i udobni i na najduljim putovanjima.
  • Najam autobusa prijevoz sportskih ekipa nudi najam autobusa za prijevoz sportskih ekipa. Naši autobusi raspolažu s velikom prtljažnim prostorom
  • Najam autobusa poslovna putovanja – nudimo prijevoz na poslovna jednodnevna ili višednevna poslovna putovanja. Osigurajte da Vaši zaposlenici dođu sigurno i odmorno na odredište.
  • Najam autobusa posjet sajmovima – rezervirajte i unajmite autobus za posjet na sajam. Iza nas su prijevozi iposjete mnogih sajmovima od Munchena, Frankfurt, Novog Sada, Beograda i sl.
  • Najam autobusa za povremeni prijevoz nudimo autobusni prijevoz po mjeri. Naime spremn i smo ponuditi ono što Vam treba, a Vaše je samo da nam u upitu pošaljete Vašu listu želja. Rezervirajte Vaš autobus još danas i osigurajte si benefite

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit