Najam autobusa ZAGREB

Taxi Zagreb – Croatia Travel – Najam autobusa s vozačem

U samim početcima poslovanja bavili smo se isključivo taxi prijevozom vizija nam je bila prijevoz od Zagreba na aerodrome, višednevna putovanja i sl. Vrlo brzo nakon pokretanja poslovanja nabavljamo prvi kombi i počinjemo s prijevozom grupa. Iako kombi zakonski ne postoji već je riječ o osobnim vozilima kapaciteta do 8 putnika + vozač svi znaju što se krije iza te riječi. Uvođenje kombi prijevoza palo je na plodno tlo kod putnika, pa smo nedugo nakon toga uvidjeli potrebu za proširenjem usluge na autobusni prijevoz.

 Danas nakon 10 godina poslovonja i prijevoza iza nas su autobusni prijevozi i  transferi po cijeloj Europi, a posjetili smo mnogobrojne sajmove u Europi i regiji.

Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park.T Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim autobusima na svim relacijama.

Kako se trendovi u turizmu mijenjaju i sve je više gostiju iz dalekih i istočnih zemelja koji u relativno kratkom vremenu žele vidjeti što je više moguće tako se pojavila potreba za višednevnim najmovima autobusa sa vozačem. Ova vrsta usluge u prijevozničkom žargonu se najčešće naziva turama, ali u praksi riječ je o najmu autobusa sa vozačem. Prijevoz se odvija po unaprijed utvrđenom itineraru, a vozač je s putnicima cijelo vrijeme.

Prilikom višednevnih putovanja treba voditi računa o radnom vremenu vozača. Naime svi autobusi opremljeni su digitalnim tahografima ( uređaj za kontrolu aktivnosti vozila i vozača ) te odstupanja od zakona nisu moguća. Ukoliko imate potrebu za ovom uslugom najvažnije je prvo detaljno sastaviti itinerar kako bi se utvrdilo dali je potreban jedan ili dva vozača.

Taxi Zagreb – Croatia Travel autobusi su nove generacije, koja će zadovoljiti i potrebe najzahtjevnije klijentele. Svi naši autobusi opremljeni su audio opremom – radio CD, klima uređajima i pojasevima na sjedalima.

Dnevni, višednevni najam ili bilo koja vrsta povremenog prijevoza dostupni su Vam 24 sata svih 365 dana godišnje.

Najčešća primjena autobusa:

  • prijevoz delegacija – Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi prijevoz delegacija autobusima visoke turističke klase i renomiranih proizvođača. Naša usluga dostuna je 24 sata na dan.
  • kongresni transferi – Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi organizatorima kongresa prijevoze sa na aerodrome. Naša prednost su brza reakcija i individualni pristup, a nova vozila reprezentativno će Vas predstaviti.
  • razgledavanje grada – Taxi Zagreb – Croatia Travel razgledavanje grad prilikom posjeta kruzera ili kongresnih gostiju danas je u Rijeci usluga u usponu. Mi nudimo razgleda grada sa ili bez vodiča.
  • aerodromski transferi – Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi transfere i prijevoz autobusima na sve aerodrome. Naši autobusi su klimatizirani i udobni i na najduljim putovanjima.
  • prijevoz sportskih ekipa Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi najam autobusa za prijevoz sportskih ekipa. Naši autobusi raspolažu s velikom prtljažnim prostorom
  • poslovna putovanja – Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi poslovna jednodnevna ili višednevna poslovna putovanja. Osigurajte da Vaši zaposlenici dođu sigurno i odmorno na odredište.
  • posjet sajmovima – Taxi Zagreb – Croatia Travel ima iza sebe posjete mnogih sajmovima od Munchena, Frankfurt, Novog Sada, Zagreba i sl.
  • sve vrste povremenog prijevoza Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi autobusni prijevoz po mjeri. Naime spremn i smo ponuditi ono što Vam treba, a Vaše je samo da nam u upitu pošaljete Vašu listu želja

Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi posebne pogodnosti za turističke agencije koje imaju povremenu potrebu za ovakvom vrstom prijevoza.

Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za potrebe prijevoza putnika.

Putujući s Taxi Zagreb – Croatia Travel vaši gosti, poslovni partneri biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će odvesti do destinacije i po potrebi može ostati izaslani s Vašim gostima cijelo putovanje. Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza putnika. Rezervirajte Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Zagreb – Croatia Travel nudi prijevoz od Zagreba do bilo kojeg odredišta modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz putnika na relaciji Rijeka do destinacije Vaših putnika. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Zagreb – Croatia Travel najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Zagreb – Croatia Travel autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit