NAJAM MINIBUSA I AUTOBUSA ZAGREB

Iznajmljivanje kombi vozila, minibusa ili autobusa u Zagrebu.

U potrazi ste za uslugom iznajmljivanja kombija, minibusa ili autobusa u Zagrebu ili Hrvatskoj ? Da došli ste na pravo mjesto. Prijevozom i uslugama iznajmljivanja kombija, minibuseva i autobusa bavimo se preko 10 godina. Iza nas su mnogobrojni prijevozi do svih destinacija u Europi ili Balkanu. Mnogi klijenti odabiru baš nas jer u nama vide provjerenog, pouzdanog partnera koji u floti ima sve tipove vozila.

Naš tim u Transfer service-u kontinuirano radi na unaprijeđivanju usluga, a da smo na dobrom putu dokazuje kontinuirani rast klijenata i broja prijevoza. Poslovanje smo širili polako ali sigurno i danas se možemo pohvaliti cijelokupnom flotom vozila. Ako su Vam potrebne usluge prijevoza putnika, prihvata putnika na aerodromu Zagreb za male ili velike grupe onda nemojte tražiti dalje, naša tvrtka je vjerojatno najprikladnija za vaše potrebe. Samo zatražite BESPLATNU ponudu.

Protekli tjedan proveli smo na putovanju po Hrvatskoj, a s našom grupom putovanje smo završili u Dubrovniku. Našu grupu dočekali smo u Zagrebu na aerodromu . Aerodrom Zagreb (Zračna luka Zagreb – IATA kod ZAG )  je najveći i vrlo je važan aerodrom za Hrvatsku. Ovu je zračnu luku dobro je odabrati ako putujete u glavni grad Hrvatske Zagreb, ali ujedno je i optimalna zračna luka ako putujete u gradove poput Varaždina, Karlovca ili Plitvičkih jezera. Nakon razgleda Zagreba nastavili smo prema Plitvicama i Dalmaciji. Nacionalni park Plitvička jezera su najposjećeniji park u Hrvatskoj. Plitvička Jezera nalaze se u istočnom dijelu Ličke županije, koji je udaljen samo nekoliko kilometara od granice s Bosnom i Hercegovinom. Nakon Plitvica putovanje smo nastavili  prema Dalmaciji.

Ukoliko s Vašom grupom dolazite u Hrvatsku kod nas možete dobiti slijedeće usluge.

Iznajmljivanje kombija  u Zagrebu.

Iznajmljivanje kombi vozila izvrsna je opcija za obiteljski odmor, poslovna putovanja ili putovanja. Transfer Service nudi standardna kombi vozila i prvoklasne poslovne minibuseve za one koji putuju po Zagrebu, Hrvatskoj i Europi. Osim za putovanja naše kombije možete rezervirati za transfer od Zagreb aerodroma do bilo koje destinacije.. Ova su vozila vrlo udobna, uglađena i praktična. Pošaljite Vaš upit putem naše stranice kako bi saznali više o našoj opciji najma kombi vozila s vozačem.

Iznajmljivanje minibusa u Zagrebu.

Naše minibuseve možete iznajmiti za sve prigode, najam minibusa u Zagreb prihvatljiv je način putovanja kad je riječ o grupama do 20 putnika. Naši minibusevi su moderni i opremljeni svom opremom potrebnom da i najduže putovanje bude ugodno. Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam naše udobne i sigurne turističke autobuse marke Mercedes. Budući da nam je na prvom mjestu sigurnost i udobnost naših putnika, autobusi su moderno opremljeni sa svom dodatnom opremom, te redovito servisirani i održavani. Posjedujemo međunarodnu licencu za prijevoz putnika da Vaš putovanje možemo odraditi na bilo kojoj relaciji

Iznajmljivanje autobusa u Zagrebu.

Transfer Service nudi iznajmljivanje autobusa u Zagrebu sa vozačem. Naša tvrtka pruža usluge najma autobusa za transfere, putovanja ili višednevne ture.

U ponudi imamo moderne autobuse turističke verzije. Za više od 10 godina rada stekli smo puno iskustva kako bismo što učinkovitije mogli služiti našim kupcima.

Usluga najma autobusa s vozačem:

– Studentske ture

–  Ture, grupna putovanja Europom

– Iznajmljivanje autobusa za poslovna putovanja

– Prijevoz za sport i kulturne aktivnosti

– Transferi do različitih gradova, transferi od / do zračne luke.

Konzultacije povezane s planiranjem putovanja.

Autobusi turističke i poslovne klase opremljeni su klima uređajima, DVD-om i audio sustavima, monitorima, WC-om, aparatom za kavu itd.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit