NAJAM MINIBUSA S VOZAČEM ZAGREB

Transfer Service – Croatia Travel  – već godinama nudimo prijevoze na sve destinacije i aerodrome. Iza nas su mnogobrojni prijevozi na sve aerodrome u okruženju ali i na one udaljenije. Od samih početaka poslovanja naglasak smo stavljali na nova vozila, a kako smo rasli dobili smo ideju kojom se vodimo i danas, a to je da klijentu ponudimo sve na jednom mjestu kada je prijevoz u pitanju. Danas poslujem na području grada Rijeke koje je naše sjedište i Zagreba koji nam je nova polazna točka. U Zagrebu danas svojim kupcima nudimo flotu novih i modernih vozila. Naša prednost je da kod nas možete rezervirati automobile, kombije, minibuseve i autobuse.

NAJAM MINIBUSA S VOZAČEM ZAGREB

Transfer Service – Croatia Travel  nudimo najam autobusa i minibuseva od 8 do 51 sjedalo. Autobusi za najam s vozačem su turističke klase, a prioriteta dajem Setra i Merecedes Benz vozilima. Naša vozila opremljena su svom potrebnom opremom, kao što su sigurnosni pojasevi, dvd/audio oprema, turistička nagibna sjedala sa stolićima i naslonom za ruku, klima uređaj, wc-toalet, panoramska stakla, licencu za međunarodni i domaći prijevoz putnika, potvrdu o ispunjavanju uvjeta za prijevoz djece, tehničke i prometne dozvole, police osiguranja putnika i stvari od nezgode, osiguranje prema trećim osobama, te kasko osiguranje svakog autobusa.

Ovaj vikend smo se s gostima zaputili u Gorski kotar tj. Fužine, a to je malena rivijera za veliki odmor.

Prvo smo posjetili Špilju Vrelo – Špilja Vrelo je špilja u Gorskom kotaru. Slučajno je otkrivena 1950. za vrijeme vađenja kamena koji je služio za izradu brane i ceste oko jezera Bajer kod Fužina. Ukupno je dugačka oko 300 m, no oko 180 m uređeno je za turiste. Iza turističkog puta nalazi se zatrpana prostorija dužine oko 500 m. Ona je jedina špilja u Europi koja nema stepenica i zato je dostupna invalidima. Mnoge školske skupine idu u obilazak ove špilje koja je poznata turistička atrakcija. Špilja Vrelo radi subotom i nedjeljom od 11:00 – 15:00 sati. Ulaz je svakih pola sata. Zadnji ulaz je u 14:30 sati. Cijena ulaza: odrasli 30,00 kn, djeca 25,00 kn i obiteljska ulaznica (dvoje odraslih i do troje djece) 60,00 kn.

Nakon Fužina krećemo prema Liču, u predivnom šumskom predjelu, udaljenom svega  4 km od centra Fužina do izletišta Šumska bajka. Izletište ima edukativni karakter. U prirodi djeca uče o biljnom i životinjskom svijetu gorskog kraja.Atrakcija izletišta je obilazak gatera sa šumskim životinjama (srne i veprovi), a pažnju će zasigurno privući likovi iz bajki izrađeni od drva, kao i kočija koja je na raspolaganju posjetiteljima. U ponudi izletišta nalaze se sadržaji primjereni svim dobnim skupinama. Odrasli mogu uživati u odmoru i druženju uz mjesta za roštilj i boćalištu, a djeca u mnogobrojnim zabavnim sadržajima poput ljuljački, klackalica, tobogana, trampolina, te kućicama namjenjenim za igru i promatranje životinja. Veliki prostor omogućuje organizaciju raznih igara na otvorenom.

Osim organiziranih izleta možemo ponuditi i potpuno privatne izlete samo za vašu grupu. Rezervirajte moderne autobuse za privatne izlete po Vašoj želji i osigurajte udoban prijevoz Vaših poslovnih partnera, turista ili gostiju. Pošaljite nam upit sa detaljima i kreirat ćemo Vam personaliziranu ponudu.

Transfer Service – Croatia Travel je obiteljski obrt koji posluje više od 10 godina. U početcima smo se bavili prijevozima na aerodrome, konferencije i seminare, a tijrkom godina poslovanja uvodimo autobusni prijevoz, najam autobusa s vozačem u Rijeci i Zagrebu. Kod nas možete unajmiti minibuseve i autobuse za sve prigode, a najčešće tu je riječ o autobusnom prijevozu na jednodnevne i višednevne izleta i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, te najmom autobusa za učeničkih i maturalnih putovanja. Vozili smo mnogo puta tvrtke na team buildinga, stručne skupove, kongrese, a vjernike na hodočašća. Zato rezervirajte svoj autobus već danas za bilo koju prigodu, te nam dostavite itinerar kao bi Vam mogli sastaviti točnu ponudu.

Transfer Service – Croatia Travel nudi svojim klijentima sigurna uslugua, kvaliteta i fleksibilnost nam je naša najveća odlika. U poslovanju naglasak smo stavili na stručno osoblje i baš to je razlog zašto su se mnogi odlučili na suradnju s nama. Naša bogata referentna lista broji mnoge tvrtke i najveće sportske klubove.

Svaka godina poslovanja za nas je bila izazovna ali ponosni smo na naš rezultat, a neprestano ulaganje u vozni park je danas omogućilo da nudimo različite kapacitete autobusa. Ukoliko organizirate prijevoz ili imate potrebu za najamom autobusa pošaljite nam upit.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit