NAJAM MINIBUSA ZA OBILAZAK ZAGREBA

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

NAJAM MINIBUSA ZA OBILAZAK ZAGREBA

Trendovi se u turizmu mijenjaju pa se mi prijevoznici pokušavamo uklopiti u nove okvire. Danas su u pravilu grupe manje nego prije ali traže maximalan komfor i vrhunsku uslugu. Kako se sve češće susrećemo s gostima iz Dalekog istoka koji u relativno kratkom vremenu žele što više vidjeti odlučili smo se kreirati novu uslugu najam minibusa za jednodnevni obilazak grada Zagreba. Najam minibusa s vozačem za obilazak i razgled Zagreba je usluga koju Transfer Service – Croatia Travel nudi svim zainteresovanim grupama putnika i agencijama za kružna putovanja. Obilazak Zagreba organiziramo u skladu sa željama klijenta. Zagreb je u proteklih 10-ak godina mnogo napravio u turizmu i danas je važna točka razgleda. Naša preporuka je da uzmete lokalnog vodiča i krenite u istraživanje zagrebačkih ulica. Otkrijte skrivene ljepote Donjeg grada prije vožnje na najkraćoj uspinjači na svijetu koja povezuje Donji i Gornji grad. Posjetite najpopularnije atrakcije i osjetite pravi puls grada. Od lokalnog vodiča zatražite savjete koji će Vaš boravak u Zagrebu učiniti čarobnim. Najam minibusa s vozačem za razgled Zagreba nudimo kao poludnevni najam minibusa ( zauzeće do 4 sata ) ili cjelodnevni najam minibusa s vozačem (zauzeće do 9 sati).

Koja je cijena najma minibusa s vozačem za razgled Zagreba ?

Taxi Minibus Zagreb nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je najam minibusa s vozačem u pitanju. Cijena dakako ovisi o ruti, duljini trajanja zauzeće i popratnim troškovima. Za informacije najbolje je da nam pošaljete upit i kreirati ćemo Vam najbolju ponudu. Cijena se formira kao poludnevno ili fixno auto dan  najam minibusa. Za ugovorene obilaske sa hotelima, agencijama odobravamo dodatne pogodnosti u zavisnosti od učestalosti angažiranja za obilazak Zagreba

Zašto Transfer Service – Croatia Travel ?

Taxi Minibus Zagreb poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma minibusa s vozačem u Zagrebu za obilaske grada i jednodnevne izlete po Zagrebu i okolici. Iza nas je dugogodišnje iskustvo kao i mnogi zadovoljni klijenti.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju iznajmljivanja minibusa s vozačem u Zagrebu po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Naši minibusevi koje u Zagrebu nudimo za najam opremljeni sa svom opremom koja je potrebna ugodnom putovanju i kvalitetnoj organizaciji izleta. Sva naša minibus vozila imaju mikrofon, zatamnjena stakla, frižider i još mnogo toga. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju prijevoz i transfer putnika.

Ukoliko Vaša grupa slijeće na aerodrom Zagreb naš vozač putnike  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Taxi Minibus Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete kada je najam minibusa s vozačem u pitanju. Naši minibusevi opremljeni su bogatim paketima opreme pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Minibus Zagreb nudi najam automobila, kombi, minibus i autobus vozila i trudimo se maximalno personalizirati ponudu kao i uslugu. Putničkim i turističkim agencijama nudimo posebne popuste pri sklapanju cijelogodišnje suradnje. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba i trebate iznajmiti minibus pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Taxi Minibus Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje svih usluga najma minibusa s vozačem virmanom, kreditnim  karticama i virmanski. Tvrtkama i pravnim osobama nudimo ugovore o poslovnim suradnjama na temelju kojih ostavrujete mnoge dodatne benefite. Ukoliko imate interesa za ovakvim oblikom suradnje pošaljite nam upit i naš djelatnik će Vas kontaktirati oko dogovara termina sastanka

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit