NAJAM MINIBUSA ZA PRIJEVOZ DJECE

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. U ponudi imamo minibuseve i autobuse koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim autobusima na svim relacijama.

NAJAM MINIBUSA ZA PRIJEVOZ DJECE

Svjesni činjenice da su danas školske i vrtićke grupe sve manje uveli smo novu uslugu na tržištu, a to je minibus prijevoz djece. Iako minibus zakonski potpada u kategoriju autobusa te mora ispunjavati uvjete kao i „normalan“ autobus svoja vozila prilagodili smo na način da smo pribavili sve potrebne dozvole. Naši minibusevi koje nudimo za najam s vozačem u Zagrebu za prijevoz školske i vrtičke djece su minibusevi s kojima smo radili u sferi visokog turizma te posjedujemo međunarodnu licencu za prijevoz putnika u zemlji i inozemstvu. U pogledu broja sjedala naši minibusevi za najam imaju do 19 komfornih mjesta za putnike. Zadovoljstvo naših korisnika koji koriste uslugu najma minibusa za prijevoz školske i vrtičke djece rezultat je naše kvalitete. Kvalitetu koju pružama opravdavamo našim voznim parkom kojeg čine vozila marke Mercedes Benz, Setra i MAN. Rezervirajte naš minibus ili autobus za prijevoz na maturalno putovanje na vrijeme jer su takva putovanja obično na rasporedu tijekom školskih praznika kad je u Hrvatskoj najveća potražnja za minibusevima. Školama, vrtićima i ostalim ustanovama za izobrazbu djece nudimo partnersku suradnju u slučaju sklapanja ugovora o cijelogodišnjoj suradnji. Stalnim klijentima odobravamo posebne pogodnosti i popuste. Zato ne gubite vrijeme pošaljite upit i naše osoblje će Vam izraditi perosonaliziranu ponudu za minibus prijevoz.

Što je organizirani prijevoz djece i uvjeti za minibus prijevoz djece ?

Prijevoz djece minibusevima reguliran je pravilnikom  kojim se propisuju se posebni uvjeti koje moraju ispunjavati autobus ili minibus kojima se obavlja organizirani prijevoz djece. Pod organiziranim prijevozom djece se podrazumijeva prijevoz skupine djece, pri čemu se u minibusu / autobusu voze isključivo djeca ili djeca u pratnji roditelja, nastavnika, trenera i sl. U smislu ovog Pravilnika djeca su osobe do 18. godine života.

Minibusevi / Autobusi kojima se obavljanja organizirani prijevoz djece, mora ispunjavati sljedeće posebne uvjete:

– vanjska prednja i stražnja lijeva strana autobusa mora biti obilježena posebnim znakom za prijevoz djece,

– unutrašnjost minibusa mora biti čista i neoštećena (sjedala, podovi, bočne stranice, rasvjetna tijela),

– mora imati osnovni pribor za interventno čišćenje vozila (metla, lopatica, posuda, spužva i sl.),

– mora imati ispravan uređaj za zagrijavanje i prozračivanje vozila.

– vanjske površine autobusa moraju biti neoštećene, a ako su sanirane, sanacija mora biti izvedena uredno,

– svi znakovi obavijesti i natpisi unutar minibusa (ulaz, izlaz, izlaz za nuždu i sl.) moraju biti napisani najmanje na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu,

– sva sjedala moraju biti tapecirana,

– sva sjedala moraju imati naslon za glavu,

– sigurnosni pojas mora biti ugrađen na svim sjedalima,

– na svim sjedalima moraju biti nasloni za ruke,

– ako u minibusu postoje smjesta za stajanje, ne smiju se koristiti.

Najam Minibusa Zagreb je usluga koju Transfer Service – Croatia Travel  nudi u Rijeci i Zagrebu. Poslujemo preko 10 godina i u Zagrebu nudimo kvalitetnu uslugu iznajmljivanja minibusa s vozačem na bilo kojoj relaciji za prijevoz školske i vrtićke djece

Naš vozač putnike dočekuje ispred naznačene adrese polaska. Molimo Vas da prilikom rezervacije prijevoza i najma minibusa vodite računa dali vozilo može i smije ( širina, visina, pješačka zona i sl. ) doći na željenu poziciju. Također nudimo i uslugu dočeka Vaše djece, sportskog kluba na aerodromu Zagreb gdje vozač putnike dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena.

Najam Minibusa Zagreb i uslugu koju Transfer Service – Croatia Travel pruža ima odličan omjer cijene i kvalitete jer su svi naši minibusevi za najam i iznajmljivanje s vozačem opremljeni svom opremom koju danas možete zamisliti u jednom ovakvom vozilu.pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Najam Minibusa Zagreb u ponudi za najam imamo minibuseve kapaciteta do 19 udobnih sjedala, ali za veće grupe tu su naši veći autobusi renomiranih proizvođača. Ukoliko Vaša ustanova ima potrebu za uslugu najma minibusa ili autobusa po odličnim cijenama kontaktirajte nas na jedan od naših mailova ili putem našeg kontakt obrasca.

Zato iznajmite minibus s vozačem unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit