NAJAM MINIBUSA ZA VJENČANJA

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milijunskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

NAJAM MINIBUSA ZA VJENČANJA

Transfer Service – Croatia Travel iza nas su mnogobrojni prijevoz na vjenčanja. Nudimo naše minibuseve i autobuse za najam svim organizatorima vjenčanja. Minibus prijevoz za svadbe i vjenčanja je sigurno jedna od traženijih usluga. Prijevoz uzvanika, rođaka i prijatelja iz udaljenih mijesta je također dio priprema vjenčanja i kao takav zauzima veoma važno mjesto u organizaciji. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz minibusevima kapaciteta do 20 osoba i to se većinom pokazalo da je dovoljno za uži krug obitelji i rođaka  pa se i najčešće koristi, a u slučaju potrebe tu su naši autobusi. Minibus najam za svadbe ima svoje mnogobrojne prednosti jer se uzvanici mogu opustiti i ne moraju misliti o parkingu ili vožnji pod utjecajem alkohola. Udobna sjedala i  profesionalni vozači su interesantne karakteristike minibus prijevoza na vjenčanja.

Cijena minibus najma za vjenčanje

Cijena minibus prijevoza na svadbe i vjenčanja kreira se u ovisnosti o zauzeću vozila i vozača. Nudimo opciju da Vam naš vozač ostane na raspolaganju cijelu noć. Po potrebi možemo organizirati i osobna vozila s vozačem za priejvoz pojedinaca.

Za sve informacije i cijene molimo Vas da nam pošaljete konkretan upit sa detaljima kako bi Vam kreirali najbolju ponudu.

Zašto Transfer Service – Croatia Travel ?

Transfer Service – Croatia Travel  poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma minibusa s vozačem u Zagrebu za prijevoz na svadbe. Iza nas je dugogodišnje iskustvo kao i mnogi zadovoljni klijenti.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju iznajmljivanja minibusa s vozačem svima kojima je ova usluga potrebna. Agencijama za organizaciju vjenčanja i cijelogodišnju suradnju odobravamo posebne pogodnosti.

Naši minibusevi  opremljeni su sa svom opremom koja je potrebna ugodnom putovanju i kvalitetnoj organizaciji putovanja. Sva naša minibus vozila imaju mikrofon, zatamnjena stakla, frižider i još mnogo toga. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju prijevoz.

Ukoliko trebate prijevoz na aerodrom Zagreb ili sa aerodroma Zagreb naš vozač putnike  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vaše grupe kako bi ga lakše prepoznali.

Ukoliko je polazak na svadbu iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Transfer Service – Croatia Travel nudi odličan omjer cijene i kvalitete kada je najam minibusa s vozačem u pitanju. Naši minibusevi opremljeni su bogatim paketima opreme pa je i putovanje na najdalje natjecanje s nama ugodno.

Transfer Service – Croatia Travel nudi najam automobila, kombi, minibus i autobus vozila za prijevoz na svadbene svečanosti i nudimo maximalno personaliziranu uslugu.. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba i trebate iznajmiti minibus pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Transfer Service – Croatia Travel uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudimo plaćanje svih usluga najma minibusa s vozačem virmanom, kreditnim  karticama i virmanski.

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit