NAJAM MINIBUSA ZAGREB BEOGRAD

Iznajmljivanje minibusa Zagreb sa vozačem za sve vrste događaja

Croatia Travel – Transfer Service nudi najam minibuseva u Zagrebu za sve prigode. Bilo da je riječ o kongresu, seminaru, team buildingu ili vjenčanju Transfer Serviice Zagreb nudi minibus s vozačem za najam. Sva naša vozila iznajmljuju se isključivo sa našim vozačem bilo da je riječ o jednodnevnom ili višednevnom putovanju.

Veljaču smo započeli putovanjem u Beograd za jednu renomiranu markentišku kuću. Beograd je glavni grad Srbije i poslovni centar Balkana pa često imamo upite za ovu destinaciju. Beograd je grad koji živi 24 sata na dan, a njegovu važnost daje mu njegov položaj koji na atraktivnom ušću Save u Dunav, na mjestu razgraničenja jugoistočne i srednje Europe, a uz to je jedan od najstarijih bizantskih gradova. Beograd sa širom okolicom broji 1,7 mil stanovnika. Danas je Beograd po broju stanovnika četvrti grad u jugoistočnoj Europi, nakon Istanbula, Atene i Bukurešta. Ukoliko planirate putovanje u Beograd i imate potrebu za najmom minibusa ili autobusa pošaljite nam upit i rezervirajte svoj minibus za putovanje u Beograd.

Iznajmljivanje minibusa od Zagreba do Beograda sa vozačem je sigurna i maksimalno personalizirana usluga prijevoza. Croatia Travel Transfer Service nudi riješenje kad je prijevoz u pitanju, a dovoljno je da nam pošaljete upit sa okvirnim planom putovanja od Zagreba do Beograda.

Kada je riječ o najmu minibusa s vozačem i prijevoza na poslovanja u ponudi su isključivo visoko turistički minibusevi. Za prutovanja i najam minibuseva nudimo isključivo vozila renomiranih proizvođača, a na raspolaganju su različiti modeli i kapaciteti (broj sjedala)

Naši minibusevi su kapaciteta od 18 do 22 putnika. Ukoliko imate potrebu za dnevnimi ili višednevnevnim  najmom minibuseva dostupni smo Vam 24 sata dnevno i 365 dana godišnje. Iskoristite priliku i već danas pošaljite upit i rezervirajte svoje minibus.

Svojim klijentima pružamo maksimalnu pouzdanost i garanciju kvalitete prilikom najmom minibusa u Zagrebu, a naša usluge je dostupna za prijevoz na bilo koju destinaciju.

Što je važno kod rezervacije minibuseva ili autobusa za putovanja ?

Pošaljite nam upit sa što više detalja kako bi Vam sastavili personaliziranu ponudu. Važno je da znamo koliko je točno putnika kako bi Vam osigurali komforno putovanje. Sva vozila su opremljena digitalnim tahografom ( uređajem za kontrolu radnog vremena vozača ) i važno nam je da u suradnji s Vašim potrebama i programom odredimo dali Vam je potreban jedan ili dva vozača.  Sva Vaša vozila posjeduju tovarni prostor za prtljaga putnika. Obavezno naglasite količinu prtljaga da bismo mogli ponuditi najbolju opciju za Vas.

Croatia Travel Transfer service  nudi najmove minibuseva i autobusa za sve prigode. Najčešća primjena minibuseva i autobusa:

– Aerodromski transferi – prilikom slijetanja putnika na aerodrom Zagreb kod nas možete rezervirati aerodromski transfer. Ukoliko imate potrebu dočeka klijenata u zračnoj luci Zagreb ( Zračna Luka Franjo Tuđman ) pošaljite upit i rezervirajte Vaš minibus.

Jednodnevna ili višednevna putovanja – najam minibuseva i autobusa za višednevna putovanja po Hrvatskoj ili regiji pošljaljite upit još danas i putujte u novim i udobnim vozilima.

Poslovna putovanja – nudimo rješenja kada je prijevoza na poslovna putovanja u pitanju. Bez obzira putujete li na sajmove, posjet poslovnim partnerima, poslovne sastanke…

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit