Najma autobusa Zagreb – Baranja

Transfer Service – Croatia Travel – poslujemo preko 10 godina i trenutno svoje usluge nudimo u Rijeci i Zagrebu. Naš glavni posao je prijevoz putnika sa i na aerodrome te autobusni prijevoz. Kada je riječ o transferima moguće ih je rezervirati sa polazištem iz Zagreba ili aerodroma Zagreba do bilo koje destinacije. U autobusnom prijevozu kod nas možete rezervirati transfere ili najam autobusa  poludnevni, cjelodnevni ili višednevni. U ponudi su minibusevi ili regularni autobusi za najmove prilikom organizacije učeničkih, maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, izleta ili hodočašća. Rezervirajte autobus i kontaktirajte nas putem e-mail-a ili kontakt obrazaca, a naše osoblje će Vam dati Best-Buy ponudu.

Višednevni najam autobusa Zagreb – Baranja Tour – Zagreb

Baranja je regija u Hrvatskoj i obrubljena je Dravom i Dunavom i podijeljena hrvatsko-mađarskom državnom granicom, na istoku začarana močvarom, na jugu i jugozapadu zaštićena riječnim rukavcima, a na sjeveru i sjeverozapadu otvorena za povezivanje vinskim cestama i puteljcima – Baranja je danas i dalje vrlo zatvorena, gotovo izolirana i mističnija nego ikada prije. Unatoč obnovi starih mostova i izgradnji potpuno novih, bez obzira što je prošarana s nekoliko međunarodno važnih prometnih pravaca i što je sve zanimljivija turistička destinacija – Baranja danas uspijeva biti posebnom jer ljudi ondje ljubomorno čuvaju vlastite egzistencijalne tajne. Najizravnije i najkonkretnije baš oni pamte priče starije nego što su njihove obitelji, tajne o životu i preživljavanju, o ljubavi i umiranju, vinima, ljutim papričicama, specifičnom ribolovu, svadbama….. Zahvaljujući toj još uvijek postojećoj etnografskoj čaroliji, koju je moguće iščitavati s lica mještana u naseljima izvan glavnih cesta, Baranja uspijeva privlačiti, ali nikada se ne otkriva do kraja.

Putovanje u Baranju započinjemo iz Zagreb ugodnom vožnjom autocestom do Đakova. Nakon razgleda Đakova i ručka nastavljamo prema Baranji i našem smještaju u mjestu Kopačevo u objektu „Didin konak“. Drugi dan nakon autohtonog Baranjskog doručka krećemo u susjedni Kopački rit. Kopački je rit park prirode, smješten u kutu što ga čini rijeka Dunav sa svojim pritokom Dravom. Ovisno o vodostaju, vode tih dviju rijeka neprestano oblikuju i mijenjaju izgled Rita, stvarajući prekrasan mozaik jezera, kanala, bara i greda, poplavnih šuma, trščaka i vlažnih livada. To je jedno od najbolje očuvanih poplavnih područja u Europi, a Posebni zoološki rezervat najvrjedniji je dio Parka. Područje Kopačkoga rita karakterizira iznimna ljepota krajobraza i velika biološka raznolikost. Cijeli je Rit nadaleko poznat kao stanište brojnim pticama močvaricama, populaciji običnoga jelena te osobito orla štekavca, koji je simbol Parka.Nakon Kopačkog rita krećemo prema Zmajevcu prema vinariji Kalazić i Josić koji zahvaljujući odličnom tlu i pogodnoj klimi uspješno uzgajaju brojne kontinentalne sorte vinove loze od čijeg grožđa proizvode kvalitetna i vrhunska vina. Nakon razgledavanja i degustacije vina idemo na večeru u autohtoni restoran u surduku. Naime restoran i vinarija Josić smješteni su u ambijentu takozvanog surduka, u idiličnom baranjskom selu Zmajevac. Sarduk je turski naziv za karakterističan usjek u brdu s vinskim podrumima tzv. gatorima, koji su ukopani u zemlju, a u kojima je temperatura u svako doba godne između, za vino idealnih, 12 i 15 stupnjeva celzijusa. Sarduk se danas smatra jednim od istaknutijih izvornih kulturno–povijesnih  bogatstava ovog dijela Baranje. Nakon večere nastavljamo prema smještaju. Treći dan dan nakon doručka krećemo prema Požegi i vinariji Enjgi. Enjigi je nastavio stoljetnu tradiciju proizvodnje grožđa i vina koju je naslijedio od svojih djedova, Ivan Enjingi na rodnim obroncima Krndije, u srcu svjetski poznatog Vinogorja Kutjevo, s trsja bere samo najbolje. Grožđe je to neopterećeno umjetnim zaštitnim sredstvima, a vino dobiveno od njega posebno, sa svim karakteristikama podneblja, kakvo i priliči vinaru koji je Hrvatskoj donio prvog zlatnog Decantera. Grožđe u vinogradima i vina u podrumu Enjingi nastaju u skladu s prirodnim zakonima. Nose eko markicu koja u suvremeno vrijeme potvrđuje ono što je u obitelji Enjingi prenošeno s koljena na koljeno — poštovanje prema prirodi. Bilo da izaberete vrhunsku graševinu, bijele ili crne kupaže Venje, chardonnay, zweigelt ili neko drugo vino, uživat ćete u skladnosti i punoći vinske kapljice koju ćete pamtiti još dugo.  Nakon razgleda i degustacije nastavljamo prema Zagrebu i završavamo ovaj krasan vikend u Slavoniji.

Transfer Service – Croatia Travel posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu autobusnog prijevoza i najma autobusa s vozačem. Najmovi autobusa do bilo koje destinacije sa polaskom iz Zagreba ili okolice rezervirajte već danas.

Na ovim stranicama nudimo sve naše usluge prijevoza od rezervacije transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do svih destinacija po unaprijed poznatim fixnim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Ako je riječ o dolaznom transferu naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena – nazivom grupe, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Transfer Service – Croatia Travel nudi odličan omjer cijene i kvalitete kako za transfere tako i za autobusna putovanja. Organizirate učenička, maturalna putovanja, team building, stručne skupove, kongrese, izlete ili hodočašća. Rezervirajte autobus i kontaktirajte nas putem e-mail-a ili kontakt obrazaca.

Transfer Service – Croatia Travel u ponudi ima i kombi, minibus i autobuse pa nudimo prijevoze grupa putnika koje ne mogu stati u regularno vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba, a imate potrebu za jednim od naših autobusa kontaktirajte nas još danas i zatražite besplatnu ponudu.

Transfer Service – Croatia Travel uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje svih usluga virmanom i kreditnim  karticama

Zato rezervirajte vozilo unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit