TAXI OD AERODROMA ZAGREB

CT Transfer Service nudi usluge taxi prijevoza i taxi transfera od aerodroma Zagreb do bilo koje destinacije. Nudimo komforan i udoban taxi prijevoz od aerodroma Zagreb do svih destinacija u Hrvatskoj i regiji. Iza nas su prijevozi na mnogobrojne destinacije, a naše iskustvo garancija je kvalitete. Vizija poslovanja nam je da klijentu omogućimo uslugu taxi prijevoza sve na jednom mjestu pa stoga kod nas možete rezervirati i transfer za grupe koje ne stanu u automobil. Na raspolaganju su vozila svih veličina. Unajmite kombi ili minibus od aerodroma Zagreb do bilo koje destinacije. Kontinuirano ulaganje u vozni park rezultira stalnim povećanjem obujma posla. Naši klijenti su tvrtke, ambasade, konzulati i svima kojima je prioritet kvaliteta usluge. Prošli tjedan bili smo na raspolaganju jednoj ambasadi koja je imala izobrazbu u Opatiji.

Što očekivati ako rezervirate transfer od aerodroma Zagreb ?

Korak 1.

Važno je odabrati vozilo koje odgovara Vašim potrebama. Osobna vozila predviđena su za transfere do 3 osobe. Ako vaša grupa broji do 8 osoba tu su vam na raspolaganju naša kombi vozila. Kombi vozila za taxi transfer od aerodroma Zagreb su odličan izbor za putovanja manjih grupa. Vozila su novije proizvodnje, klimatizirana i udobna. CT Transfer Service nudi i transfere minibusevima za grupe do 18 putnika. Naši minibusevi su veoma popularna za putovanja grupa koja ne stanu u standardna kombi vozila. Ako vaša grupa broji više od 18 putnika nudimo vam autobuse svjetskih renomiranih proizvođača MAN I Setra. Pošaljite upit za transfer autobusom od aerodroma Zagreb.

Korak 2:

Nakon rezervacije kontaktirat ćemo vas kako bismo potvrdili detalje. Prilikom rezervacije transfera od aerodroma Zagreb važno nam je da ste naveli detalje slijetanja (broj leta, vrijeme i datum). Naš vozač prati vaš let i čekat će vas bez naknade u slučaju kašnjenja leta. Naša želja je da vaše putovanje i transfer od aerodroma Zagreb prođe bez stresa. Zato pošaljite upit i rezervirajte vaš transfer od aerodroma Zagreb unaprijed.

Korak 3:

Sastanak u zračnoj luci je u putničkom terminalu. Naš vozač dočekat će vas u zračnoj luci s natpisom. Kako smo već prije naveli naša vizija je putovanje bez stresa. Zato vas vozač dočekuje s natpisom imena u putničkom terminalu kako bi ga lakše prepoznali. Nakon sastanka s vozačem koji će vam pomoći oko prtljage i otpratiti do vozila, vaš transfer od aerodroma Zagreb može početi. Sjednite, opustite se i uživajte u vožnji do vaše destinacije.

CT Transfer Service nudi dugoročnu suradnju svim zainteresiranim tvrtkama, pojedincima i organizacijama koje imaju stalne ili povremene potrebe za uslugama taxi prijevoza od aerodroma Zagreb. Nudimo usluga poslovnog taksija – vozila sa vozačem. Ukoliko ste zainteresirani za različite mogućnosti suradnje, molimo vas da nam pošaljete upit i dogovorimo sastanak kako bi kroz razgovor s vama pronašli najbolje rješenje za vašu tvrtku.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit