Taxi Transfer Zagreb do Novske

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfere po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Taxi Transfer Zagreb uz prijevoze osobnim automobilima nudi i transfere za grupe svih veličina našim kombi, minibus i autobus vozilima. S našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke

Taxi Transfer od Zagreba do Novske

Novska je jedan od najuređenijih kontinentalnih gradova Hrvatske. Pitomi, slavonski grad smjestio se na obroncima psunjskog gorja uz savske vode. Mjesto je to bogato šumom, ali i okruženo plodnom zlatnom ravnicom. Ako dolazite u Novsku znajte da ćete biti dobrodošli kod ljudi koji vole biti dobri domaćini, koji vole zapjevati, ali i pogostiti. Za to im ne manjka vrhunskog kulena, kobasica, slanine ili rakije. Novska kao najzapadniji slavonski grad njeguje svoju tradiciju – kulturnu, vjersku, gastronomsku, ali i prihvaća izazove budućnosti. Grad je to jedne od najvećih poduzetničkih zona, grad bogate drvne industrije s vrhunskim drvnim namještajom, grad koji će uskoro postati sjedištem jednog od rijetkih poduzetničkih inkubatora za informatičku industriju. U Novskoj se možete nauživati zelenila i ljepota gradskog parka, opustiti uz melodije učenika jedne od najboljih glazbenih škola u Hrvatskoj, obići jednu od najljepših hrvatskih knjižnica,razgledati baroknu crkvu sv. Luke…

U Novskoj trenutno imamo privatne iznajmljivače i nekoliko hotela među kojima su:

Hotel Pakrac – nalazi se u Pakracu. Ovaj hotel s 3 zvjezdice nudi restoran, bar, zajednički salon, vrt, terasu, klimatizirane sobe s vlastitom kupaonicom i besplatan WiFi.

Hotel Kutina – nudi smješten u samom centru, a okružen je parkom i rječicom. Udaljen je 1,5 km od izlaza s autoceste Zagreb-Lipovac. Udobne sobe pomno su uređene s iznimnom pažnjom za detalje.

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom. 

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Novske. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Novske po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Novske.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Novske obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Novske, a imate potrebu za jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit