Taxi Zagreb do aerodrom Budimpesta

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do aerodroma Budimpešte.Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfere po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Taxi Transfer Zagreb uz prijevoze osobnim automobilima nudi i transfere za grupe svih veličina našim kombi, minibus i autobus vozilima. S našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke.

Taxi Transfer Zagreba do Aerodroma Budimpešta

Budimpešta Aerodroma Ferihegy je najveća zračna luka u Mađarskoj, a nalazi se 16 km jugoistočno od centra grada Budimpešte. Od 25.3.2011 službeno ime zračne luke je zračna luka Liszt Ferenc, a dobila je ime po poznatom pianistu i skladatelju Liszt Ferencu povodom 200. obljetnice njegovog rođenja. Godišnje zračnom lukom prođe između 8 do 9 miljuna putnika. Zračna luka u Budimpešti sastoji se od 2 terminala T1 i T2. Terminal T2 se sastoji još od 3 terminala 2A, 2B i novoizgrađenog Skycourt terminala. U samoj zračnoj luci nalazi se mnoštvo sadržaja:

Restorani i barovi: azijski, talijanski, grčki, francuski, i naravno sa domaćom mađarskom hranom; tu su jos razni fast food restorani (Burger King, KFC…), te nekoliko različitih barova i kafića,

Banka, pošta, bankomat, mjenjačnica, rent-a-car, turističke agencije, pakiranje prtljage.

Suvenirnice sa tradicionalnim i modernim mađarskim suvenirima, dutty free shopovi i razni drugi dućani (Swarovski, Hugo Boss, Ralph Lauren…).

Osim čekaonica tu su još i konferencijska dvorana: The SkyCourt Conference Center,VIP saloni: Malev – business lounges, Celebi – patinum service, MasterCard lounge, Executive lounge.

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Aerodroma Budimpešta.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Aerodroma Budimpešta po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Aerodroma Budimpešta

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Aerodroma Budimpešta obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Aerodroma Budimpešta imate potrebu jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit