Taxi Zagreb do Aerodrom LjubljanA

Taxi Zagreb – već godinama nudimo prijevoze na sve destinacije i aerodrome. Iza nas su mnogobrojni prijevozi na sve aerodrome u okruženju ali i na one udaljenije. Od samih početaka poslovanja naglasak smo stavljali na nova vozila, a kako smo rasli dobili smo ideju kojom se vodimo i danas, a to je da klijentu ponudimo sve na jednom mjestu kada je prijevoz u pitanju. Danas poslujem na području grada Rijeke koje je naše sjedište i Zagreba koji nam je nova polazna točka. U Zagrebu danas svojim kupcima nudimo flotu novih i modernih vozila. Naša prednost je da kod nas možete rezervirati automobile, kombije, minibuseve i autobuse.

TAXI ZAGREB DO AERODROM LJUBLJANA

Ljubljana je udaljena od Zagreba svega stotinjak kilometara ali ove dvije metropole spaja moderna autocesta koja ide sve do aerodroma Ljubljana. Ljubljana je glavni i  ujedno najveći grad Slovenije. Ljubljanu nazivaju i gradom studenata, a naziv proizlazi od riječi “ljubljena”, što znači voljena, što i ne predstavlja veliko iznenađenje budući da ga vole i građani i posjetitelji. Zračna luka Ljubljana – Jože Pučnik, također, zvana i kao Zračna luka Brnik, smještena je 30 km sjeverno od gradskog centra. Kroz zračnu luku godišnje prođe 1,5 milijuna putnika, većinom tijekom ljetnih mjeseci.

Na poziv našeg klijenta zaputili smo se na aerodrom Ljubljana kako bi dočekali putnika i prevezli ga do Zagreba. Taxi Zagreb nudi transfere od Zagreba do aerodroma Ljubljana ili obrnuto tj. možete rezervirati taxi prijevoz od aerodroma Ljubljana do Zagreba. Naša prednost je da poslujemo tijekom cijele godine, 7 dana u tjednu i 24 sata na dan. Tijekom turističke sezone veliki broj turista posjećuje Hrvatsku i koriste aerodrom Ljubljanu te imaju potrebe za našim uslugama. Naše iskustvo u prijevozu sa modernim vozilima čine i najdulje putovanje ugodno, a kontinuirani razvoj u unaprjeđenju naših web stranica gdje je rezervacija maksimalno pojednostavljena u kombinaciji sa skorim uvođenjem on-line plaćanja čine nas još bliže našim klijentima. Naša vizija je našim klijentima i partnerima ponuditi sve na jednom mjestu kada je prijevoz u pitanju zato rezervirajte Vaš prijevoz još danas.

Zašto koristi Taxi Transfer Service Zagreb ?

Idete na poslovnu večeru ? Putujete na aerodrom Ljubljanau i trebate taxi transfer od Zagreba do Ljubljane koji će dočekati na Vašoj adresi  u točno određeno vrijeme, a bitna Vam je točnost, čisto i uredno vozilo ?

Taxi Transfer Service Zagreb nudi konkurentne cijene prijevoza od Zagreba do aerodroma Brnik ali i ostalih usluga poput usluge čekanja i sl. Naša taksi vozila su nova i uredna pa je putovanje do aerodroma Ljubljana više nego ugodno. Pošaljite nam mail sa detaljima i naši operatrei će Vas kontaktirati. Zovite nas na jedan od naših telefona, dostupni smo 24 sata. Naša prednost su nova vozila renomiranih proizvođača koja nudimo za sve vaše potrebe s našim profesionalnim vozačima. Odaberite vozilo u ovisnosti o Vašim željama i potrebama. Za sve informacije pošaljite nam e-mail sa Vašim itinerarom.

Prijevoz od Zagreba do Ljubljana aerodroma ( Brnik ) rezervirajte putem interneta – ispunite naš kontakt obrazac bez obveze i zatražite ponudu. Naše cijene su unaprijed poznate, transparentne i bez dodatnih ili skrivenih troškova. Naš jednostavan sustav rezervacija i kontakt obrazac dostupni su na našoj stranici i omogućavaju Vam da pošaljite upit sa detaljima koji su bitni za Vas.

Javite se i nazovite nas bilo kada na istaknute telefone. Veselimo se Vašem upitu i naše osoblje će odgovoriti na sve vaše upite i zahtjeve.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit