Taxi Zagreb do Čakovec

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do Čakovca.Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfere po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Taxi Transfer Zagreb uz prijevoze osobnim automobilima nudi i transfere za grupe svih veličina našim kombi, minibus i autobus vozilima. S našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke.

Taxi Transfer Zagreba do Čakovca

Čakovec je grad na sjeveru Hrvatske.Grad Čakovec sjedište je, najsjevernije u Hrvatskoj, Međimurske županije, te njeno glavno upravno, gospodarsko i kulturno središte. Povijest grada Čakovca počinje već u I. stoljeću nove ere pod nazivom Aquama. To je rimsko odmorište između rijeka Mure i Drave, u kraju što ga Rimljani nazvaše Insula Muro-Dravana. U 13. stoljeću grof Dimitrus Csaky, visoki dvorjanin kralja Bele IV., izgradio je na tom mjestu drvenu kulu, pa je vjerojatno da od tuda potječe prvobitni naziv Čakovca – Csakathurn ili Čakov toranj. U 14. stoljeću na tome mjestu grade i dograđuju utvrdu sa palačom mnogobrojni njezini gospoda. Ujesen Čakovec miriše na suho voće i uranja nas u najbolje od plodova zemlje, a u proljeće ima aromu cvijeća koje se budi iz svih njegovih kutaka. Zimi je čakovečko nebo čipkasto poput ukrasa što uljepšavaju hladne dane, a ljeti nam naš grad ubrzava otkucaje jer diše poput mediteranskog povjetarca. Uz mirise proljetnoga cvijeća, 29. svibnja, slavimo Dan Grada Čakovca. Toga je datuma 1579. godine knez Juraj Zrinski dodijelio privilegije stanovnicima podgrađa čakovečke utvrde čime je stvorena osnova za razvoj Čakovca kao slobodnoga trgovišta. Već prvi dojmovi o našemu gradu posjetitelje ne ostavljaju ravnodušnima. Hortikulturi i čistoći pridajemo veliku važnost, zato i jesmo višestruki nositelji titule najuređenijega grada u kontinentalnoj Hrvatskoj. U društvu smo najpoželjnijih gradova za život u domovini i perspektivno smo sjecište privrednih tokova. Kreativci, vizionari, obrtnici, poduzetnici, stratezi, građani.

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Čakovca. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Čakovca po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Čakovca Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Čakovca obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Čakovca imate potrebu jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit