TAXI ZAGREB DO DUBROVNIK

Taxi Zagreb Transfer Service specijalizirani smo za taxi transfere od Zagreba kao i od aerodroma Zagreb do Dubrovnika. Poslujemo preko 10 godina i iza nas su mnogo brojni transferi u sve zemlje regije i Europe. Osim klasičnog taksi prijevoza nudimo i personalizirane usluge najma automobila, najma kombija, najma autobusa i najma minibusa s vozačem za izlete ili višednevna putovanja. Vršimo transfere sa aerodroma Zagreb kao i povratne transfere s bilo koje destinacije do aerodroma Zagreb. Djelatnost obavljamo tijekom cijele godine, a usluga je aktivna non-stop 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Tijekom turističke sezone veliki broj turista posjećuje Hrvatsku, pa potreba za našim uslugama raste svakim danom. Stoga kreiramo i poboljšavamo svoje usluge kao i našu web stranicu gdje nam je cilj da korisnik dobije sve potrebne informacije na jednom mjestu ali i lako i pouzdano rezervirati taksi u Zagrebu. Ukoliko imate potrebu za rezervacijom taksi transfera pošaljite nam upit putem našeg web obrasca.

TAXI ZAGREB DO DUBROVNIK

ZAGREB

Zagreba – je glavni grad Hrvatske i u Zagrebu se smjestila glavna zračna luka u Hrvatskoj. Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom. 

DUBROVNIK

Dubrovnik je grad na jugu Hrvatske. Ime je dobio po hrastovoj šumi, dubravi. Administrativno je središte Dubrovačko-neretvanske županije i jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. Nalazi se u južnoj Dalmaciji. Prema popisu iz 2011. godine Dubrovnik je imao 42.615 stanovnika. Dubrovnik je danas jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj.

Rezervacije taksi prijevoza od Zagreba do Dubrovnika na web stranici Taxi Zagreb Airport možete izvršiti vrlo jednostavno u samo nekoliko koraka.

  1. POŠALJETE UPIT ILI POGLEDATE U CJENIKU

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

  • POTVRDIMO VAM DOSTUPNOST USLUGE I CIJENU

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

  • POTVRDITE REZERVACIJU

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Taxi Transfer Zagreb do Dubrovnika je najsigurniji način putovanja jer poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Dubrovnika. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera bilo kojeg broja putnika na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Dubrovnika po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Zato ukoliko trebate prijevoz Zagreb do Dubrovnik pošaljite upit na naš e-mail.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreba aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Dubrovnika obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima osim regularnih taxi vozila i moderna kombi vozila kao i minibuseve marke Mercedes, a ukoliko Vaša grupa broji preko 18 putnika nudimo Vam i najam autobusa na relaciji Zagreb do Dubrovnik. Dovoljno je poslati upit i naše osoblje stoji Vam na raspolaganju.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit