Taxi Zagreb do Kupres u BIH

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do Kupresa u BIH.

 Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfere po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Taxi Transfer Zagreb uz prijevoze osobnim automobilima nudi i transfere za grupe svih veličina našim kombi, minibus i autobus vozilima. S našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke.

Taxi Transfer od Zagreba do Kupresa u BIH

Kupres je smješten u jugozapadnom dijelu BiH, udaljen svega 130 km od Mostara u Hercegovini. Takvom pozicijom Kupres povezuje kontinentalni dio BiH i Hrvatske sa Dalmacijom i Jadranskim morem u R. Hrvatskoj. Sa nadmorskom visinom iznad 1135 m, planinskom klimom, površine 567 km2 , sa visoravanima površine 20 km2 , okružene sa 18 planinskih vrhova visine 1272 do 1828 m, Kupres predstavlja bogatsvo prirodne raznolikosti koja uz bogatsvo vodom i šumom, obiluje i sa kulturno arheološ- kim znamenitostima, što daje odlične preduvjete za razvoj. Naziv Kupres prvi put se službeno spominje u darovnici kralja Stjepana Tomaševića, bosanskog kralja, 18. rujna 1461. godine. Međutim, u ranijoj povijesnoj dokumentaciji za Kupres se vežu nazivi Tropolje, Vrhovine, Završje i Zapadne strane. Prepoznatljivost ove visoravni ogleda se u brojnim kupreškim arheološkim nalazištima koja su vrlo uvjerljiv dokaz da je život na ovoj visoravni tekao od davnih vremena u neprekinutom lancu stoljećima do današnjeg dana. Istražena i poznata kupreška nalazišta su: Gradine (Velika gradina u Vrilima, Mala gradina, Ravanjska vrata, Ljeljena u Vukovskom polju), tumuli (na prostoru Rilića, Gornjeg Malovana, Kupresa, u Otinovcima, Goravcima), nekropole-grad mrtvih (na Ravanjskim vratima, u Muši- ćima i u Ravnom) i crkvine (Otinovci, u Vrilima, selo Ravno, Gornje Vukovsko, Rilić).

        Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Kupres u BIH

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Kupres u BIH na po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti u Kupres u BIH.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Kupres u BIH obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Kupres u BIH, a imate potrebu jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit