Taxi Zagreb do Poreča

ONLINE rezervacije

Taxi Zagreb – poslujemo preko 10 godina i trenutno svoje usluge nudima u Rijeci i Zagrebu. Naš glavni posao je prijevoz putnika sa i na aerodrome te je kod nas moguće organizirati prijevoz od aerodrom Zagreb do bilo koje destinacije. U ponudi su također i taxi prijevozi sa svih destinacija do aerodroma Zagreb. Taxi Zagreb u ponudi ima vozila svih veličina pa smo u mogućnosti prevesti grupe svih veličina. Sve što trebate učinit je kontaktirati nas putem e-mail-a ili kontakt obrazaca i naše osoblje će Vam dati Best-Buy ponudu. Nudimo najam autobusa za prijevoz na razne manifestacije, najam autobusa za privatne ture, najam autobusa za vjenčanja ili najam autobusa za višednevne izlete.

Taxi Transfer od Zagreba do Poreča

Poreč je grad u Istri. Poreč je definitivno jedan od bisera Istre i uz Rovinj je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Istri. Poreč broji oko 10.000 stanovnika prema zadnjem popisu. Klima u Poreču je vrlo blaga, bez ljetnih sparina. Kolovoz je najtopliji mjesec s prosječno 30°C i niskom vlagom, a siječanj najhladiji, s prosječno 5°C. Grad ima više od 3850 sunčanih sati u godini, što je u prosjeku više od 10 sati sunca na ljetni dan. Temperatura mora može se podići do 28°C, što je više od temperatura u južnoj Hrvatskoj. Prosječne godišnje padaline od 920 mm ravnomjerno su raspoređene tijekom godine. U Poreču puše bura sa sjevera i zimi donosi hladno i sunčano vrijeme, jugo, topli vjetar koji s juga donosi kišu, te maestral, ljetni povjetarac koji puše s mora na kopno.

Što vidjeti ako ste u Poreču ?

 • Eufrazijeva bazilika – definitivno ne propustite posjetiti najljepši sačuvani spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu. Bazilika je nastala u šestom stoljeću u vrijeme biskupa Eufrazija, a specifična je jer je jedina crkva iz tog razdoblja sa sačuvanom prvotnom strukturom.
 • Stari grad Poreč – ako ste u Poreču morate proći starorimskim ulicama Decumanus i Cardo Maximus koje su još sačuvane u svom izvornom obliku.
 • Otok Sv.Nikola – provedite dan na zelenom otoku s pogledom na prekrasan stari grad Poreč. Zaputite se brodicom na otok na kojem dan možete provesti sunčajući se i uživajući na jednoj od plaža ili krenite na šetnju mediteranskom prirodom po jednoj od mnogobrojnih staza koje ispresijecaju otok.
 • Zavičajni muzej Poreštine – posjetite najstariju muzejsku instituciju u Istri, koja je osnovana davne 1884. godine, čija je primarna zadaća skupljanje, čuvanje i istraživanje civilizacijskih i kulturnih dobara Poreštine te njihova prezentacija javnosti.
 • Sveti Lovreč – ovaj gradić, koji je ime dobio po crkvi Sv. Lovre, smjestio se u neposrednoj blizini Poreča, a zanimljiv je zbog svojih izrazitih obilježja gradine – dobro očuvanih bedema, kula, gradskih mletačkih vrata, zvonika i šarmantnog popločanog trga sa stupom srama i gradskom lođom.
 • Dvigrad – razgledajte ruševine starog grada Dvigrada u blizini Kanfanara. Ovaj grad je u svoje vrijeme imao 200 kuća te oko 2.000 stanovnika, a ruševine većine kuća mogu se i sada pogledati. Uz grad vežu se mnoge priče i legende, a jedna od njih je da je to “grad zaljubljenih” – tko posjeti grad, otići će još zaljubljeniji.
 • Motovun – legenda kazuje da su Motovun sagradili divovi koji su živjeli u dolini rijeke Mirne.
 • Grožnjan – je još jedan od privlačnih malih srednjovjekovnih istarskih gradića smještenih na vrhu brežuljka. Ovaj gradić pun čarobnih i uskih kamenih ulica poznat je i kao “grad umjetnika” zbog različitih manifestacija koje se odvijaju tijekom godine i mnoštva privatnih umjetničkih galerija i studija.
 • Jama Baredine – posjetite jamu Baredine koja se spušta oko 60 metara u dubinu, a nalazi se u blizini šarmantnog Višnjana.
 • Dinosaurus park – zabavite se u prvom tematsko-zabavnom parku u Istri – Dino parku u Funtani! Upoznajte se sa 17 različitih dinosaura u prirodnoj veličini koji će vas svojim pokretima i zvukovima odvesti u prošlost daleku milijunima godina.
 • Porečki festivali – ljeti se u Poreču događanja nižu jedno za drugim. Sedam dana zaredom nudistički resort Solaris središte je karnevala.

Želimo vam ugodan boravak u Istri i Poreču !

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Poreča.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Poreča po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Poreča.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Poreča obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Poreča, a imate potrebu za jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Zato rezervirajte vozilo rezervirate unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit