TAXI ZAGREB OD ZAGREBA DO PORTOROŽA

ONLINE rezervacije

Taxi Zagreb – poslujemo preko 10 godina i trenutno svoje usluge nudima u Rijeci i Zagrebu. Naš glavni posao je prijevoz putnika sa i na aerodrome te je kod nas moguće organizirati prijevoz od aerodrom Zagreb do bilo koje destinacije. U ponudi su također i taxi prijevozi sa svih destinacija do aerodroma Zagreb. Taxi Zagreb u ponudi ima vozila svih veličina pa smo u mogućnosti prevesti grupe svih veličina. Sve što trebate učinit je kontaktirati nas putem e-mail-a ili kontakt obrazaca i naše osoblje će Vam dati Best-Buy ponudu. Nudimo najam autobusa za prijevoz na razne manifestacije, najam autobusa za privatne ture, najam autobusa za vjenčanja ili najam autobusa za višednevne izlete.

Taxi Transfer od Zagreba do Portoroža u Sloveniji

Portorož je gradić na slovenskom primorju u Republici Sloveniji s otprilike 2 800 stanovnika. Leži u Piranskom zaljevu, administrativno podpada pod obližnju općinu Piran. Portorož je izrazito turističko naselje s brojnim hotelima, marinom, i malom međunarodnom zračnom lukom. Portorož Vam omogućuje da u bilo kojem trenutku krajičkom svoga oka gledate na more. U Portorožu prevladava crnogorična vegetacija, a miris autentičnog mediteranskog krajolika s zrakom nabijenim negativnim ionima koji potiču mozak. U Portorožu se uglavnom nude ukusna domaća autohtona jela što je primamljivo gostima. Portorož se posebno posvetio poslovnom turizmu i kongresima, a sve navedene čari Portoroža privlače organizatore  međunarodnih kongresa i poslovnih sastanaka da se neprestano vraćaju u ugodnu atmosferu naših obalnih objekata.  Portorož nudi hotele opremljene salama za održavanje poslovnih sastanaka, a zdrava, lagana i ukusna kuhinja koja blagotvorno utječe na radni ritam sudionika, zasigurno će Vas uvjeriti zašto će vaš sljedeći poslovni događaj biti nešto posebno u Portorožu. !!

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Portoroža u Sloveniji.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Portoroža u Sloveniji po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Portoroža u Sloveniji.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Portoroža u Sloveniji obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Portoroža u Sloveniji, a imate potrebu za jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Zato rezervirajte vozilo rezervirate unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit