taxi zagreb do Rijeka

TAXI ZAGREB DO RIJEKA

Zračna luka Zagreb je međunarodna zračna luka i nosi ime po prvom Hrvatskom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Zračna luka Zagreb ili aerodrom Zagreb je glavni aerodrom u Hrvatskoj i najbitniji je za Hrvatsku jer je najveća i najprometnija zračna luka u Hrvatskoj. U 2019. godini opslužio je 3,45 milijuna putnika i oko 13.000 tona tereta. To je središte hrvatskog nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa i središnji grad za Trade Air. Na području zračne luke nalazi se i glavna baza Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Također, Hrvatska kontrola zračnog prometa ima svoju upravu smještenu u krugu zračne luke.

RIJEKA

Rijeka je treći grad po veličini u Hrvatskoj i središte je regije Kvarner. Rijeka se danas okreće turizmu ali i gospodarstvo je u usponu. Nakon ratnih godina u Hrvatskoj Rijeka je doživjela snažan pad broja stanovnika i ekonomske aktivnosti. Danas nakon 30 godina možemo reći da se Rijeka budi u turističkom i gospodarskom smislu. U gospodarskom smislu tu je brodogradilište Viktor  Lenac, brodogradilište 3. Maj kao i Luka Rijeka. Luka Rijekaprostire se po cijelom Kvarnerskom zaljevu ali djelomično i u Istri gdje je terminal za ukrcaj stoke u Raši.

Kako mogu doći od Zračne luke Zagreb do Rijeke?

Ako putujete u Rijeku iz zračne luke Zagreb rezervirajte transfer i putujte bez stresa sa najboljim omjerom cijene i kvalitete bez obzira na broj putnika. Croatia Travel – Transfer Service nudi prijevoz putnika i grupa svih veličina na relaciji Zagreb aerodrom do Rijeka ili obratno. Pošaljite nam upit još dana i rezervirajte privatni transfer. Najbolji način da dođete od Zračne luke Zagreb do Rijeke je privatnim taksijem. Udaljenost između Zračne luke Zagreb i Rijeke iznosi približno 180 kilometara, što znači da do odredišta u Rijeci možete stići za otprilike 1 sat i 45 minuta. Naši vozači su provjereni vozači i pobrinut će se da Vaša vožnja taksijem prođe točno onako kako ste planirali. Kako biste rezervirali svoj transfer iz Zračne luke Zagreb, odaberite jedno od naših dostupnih prijevoznih sredstava.

Kako je najlakše doći iz Zračne luke Zagreb do istarskih gradova?

Ako putujete u Istru morate znati  da ne postoje izravne autobusne linije za Rovinj, Pulu, Umag ili druge gradove u Istri iz Zračne luke Zagreb pa Vam preporučama da kod nas rezervirate privatni transfer od Zagreba do Istre. Rezervirajući transfer kod nas dobit će te perosonaliziranu uslugu prijevoza. Pošaljite nam upit i naše osoblje će Vam ponuditi najbolje za Vas.

Kako doći iz Zračne luke Zagreb do gradova na otoku Krku?

Croatia Travel Transfer Service nudi transfer od aerodroma Zagreb do Krka. Krk je otok koji je smještan u blizini Rijeke i s kopnom je povezan s mostom. Krk nje popularna turistička destinacija. Ukoliko putujete u grupi na raspolaganju Vam stoje naši kombiji, minibusevi i autobusi. Rezervirajte svoj transfer od Zagreba do Krka i putujte bez stresa.

Kako doći iz Zračne luke Zagreb do nacionalnog parka Plitvice ili Krka?

Iz zračne luke ne postoje izravne autobusne linije ni za jedan od navedenih nacionalnih parkova pa Vam stoga preporučamo privatan transfer po prihvatljivoj cijeni. Plitvice i Krka su naši najposječeniji nacionalni parkovi zato svoj transfer rezervirajte unaprijed. Naš vozač će Vas dočekati u putničkom terminalu s natpisom Vašeg imena i odvesti na Plitvice. Croatia Travel nudi autobuse i minibuseve za najam s kojima možete obići Plitvice. Pošaljite nam upit i napravite rezervaciju još danas.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit