TAXI ZAGREB DO ROGOZNICA

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taksi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do Rogoznice u Dalmaciji. Rogoznice krase mnogi hoteli i predivna obala pa je zadnjih godina vrlo popularna turistička destinacija.

 Taxi Zagreb Transfer Zagreb nudi taksi transfere na relaciji Zagreb do Rogoznice. ali ukoliko Vaša grupa broji više putnika kod nas možete uzeti u najam kombija Zagreb do Rogoznice. Osimnavedenog nudimo i najam minibusa na relaciji Zagreb do Rogoznice. U Zagrebu Vam je na raspolaganju i usluga najam autobusa za višednevna putovanja na relaciji Zagreb do Rogoznice. Rezervirajte kod nas Vaš kombi, minibus ili autobus za prijevoz na relaciji Zagreb do Rogoznice.

Taxi Zagreb Transfer do Rogoznice

Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama. Rogoznica je poznata i po čitavom nizu zabavnih i kulturnih manifestacija, u organizaciji Turističke zajednice, to je vrijeme kada ulice odišu posebnom atmosferom.

Središte se Rogoznice nalazi na poluotoku gdje su se uglavnom zadržale stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičnu mediteransku atmosferu. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i ostale vrste rekreacija. Rogozničko područje u središtu je hrvatskog primorja. Smješteno je na krajnjem jugoistočnom dijelu Šibensko-kninske županije, na granici sa Splitsko-dalmatinskom županijom. Na rtu Ploče ili Planka sudaraju se jugo i bura, topla i hladna struja. Klima je jedan od najvažnijih atraktivnih turističkih elemenata, a na rogozničkom području prosječno ima 2600 sunačanih sati. Tijekom četiri ljetna mjeseca u prosjeku ima svega od 4 do 7 kišnih dana.

Turizam – Mnogobrojne plaže u Rogoznici pružaju mogućnost odabira pa i oni najzahtjevniji mogu naći svoj kutak. Rogoznica raspolaže sa 8,500 ležaja u privatnom smještaju i dovoljnim brojem restorana, koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta, a posebno ljubitelja ribljih specijaliteta.Turizam u Rogoznici ima veoma dugu tradiciju postojanja još od 1870. Godine. Iste godine inozemni gosti su otkrili Rogoznicu kao poželjnu turističku destinaciju te je otvoren i prvi hotel obitelji Lušić-Rankovi, a zvao se Rogoznica. Tadašnji najbrojniji gosti bili su iz Austrije, Češke i Italije.

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.  

Taxi Zagreb posluje preko 10 godina s naglaskom na aerodromske transfere i prijevozom na sve destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu. Danas nakon 10 godina iskustva iz nas su milijunske kilometraže i bogata referentna lista koja proji preko stotinu partnera. Kod nas rezervirajte kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Rogoznice.

 Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera za bilo koji broj putnika na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Rogoznice sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, a sve to uz unaprijed poznate i fiksne cijene.Bez obzira koju kategoriju vozila trebate putovat će te u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Ukoliko gosta dočekujemo na aerodromu Zagreb vozač putnike dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom imena klijenta, a kada je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Rogoznice.

Taxi ZagrebTransfer Service  u ponudi ima i kombi vozila, minibuseve i autobuse pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Rogoznice, a imate potrebu za jednim od naših autobusa pošaljite nam upit putem našeg web obrasca ili mail-a.

Kako poslovanje baziramo na poslovanju s agencijama, tvrtkama i ostalim pravnim osobama nudimo i nekoliko modela plaćanje kao što su gotovina, kreditnim karticama ili virmansko plaćanje. Dodatna pogodnost pravnim osobama je da smo obveznici sustava PDV-a te naše račune možete koristiti za odbitak pred-poreza zato pošaljite upit i zatražite Vašu besplatnu ponudu još danas.

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed na način da nam pošaljete upit i osigurate si putovanje bez stresa.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit