TAXI ZAGREB DO SARAJEVA

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taksi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do Sarajeva u Bosni i Hercegovini. Sarajevo grad teške i burne prošlosti, otvorenih i šaljivih ljudi sa nadeleko poznatom Čaršijom koja i danas prkosi vremenu je definitivno odredište koje morate posjetiti. Sarajevo se danas okreće turizmi pa se tu nalaze mnogi hoteli i definitivno je Sarajevo prepoznato kao opularna turistička destinacija.

 Taxi Zagreb Transfer Zagreb nudi taksi transfere na relaciji Zagreb do Sarajeva ali ukoliko Vaša grupa broji više putnika kod nas možete uzeti u najam kombi Zagreb do Sarajeva. Osimnavedenog nudimo i najam minibusa na relaciji Zagreb do Sarajeva. U Zagrebu Vam je na raspolaganju i usluga najam autobusa za višednevna putovanja na relaciji Zagreb do Sarajeva. Rezervirajte kod nas Vaš kombi, minibus ili autobus za prijevoz na relaciji Zagreb do Sarajeva.

Taxi Zagreba Transfer do Sarajevo

Sarajevo kao glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar predstavlja jedan od povijesno najzanimljivijih gradova u Europi.Grad u kojem spaja zapadni i istočni svijet te razne vjere i kulture, primjer je grada u kojemu vlada multikulturalnost i ugodna atmosfera. Na spomen Sarajeva prvo što nam pada na pamet su ćevapi i turska kava ali Sarajevo je puno više od toga. Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti, a čak ga je i poznati vodič Lonley Planet 2010. godine svrstao u TOP 10 destinacija za 2010. godinu.  

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.  

Taxi Zagreb posluje preko 10 godina s naglaskom na aerodromske transfere i prijevozom na sve destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu. Danas nakon 10 godina iskustva iz nas su milijunske kilometraže i bogata referentna lista koja proji preko stotinu partnera. Kod nas rezervirajte kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Sarajeva.

 Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera za bilo koji broj putnika na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Sarajeva sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, a sve to uz unaprijed poznate i fiksne cijene.Bez obzira koju kategoriju vozila trebate putovat će te u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Ukoliko gosta dočekujemo na aerodromu Zagreb vozač putnike dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom imena klijenta, a kada je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Sarajeva.

Taxi ZagrebTransfer Service  u ponudi ima i kombi vozila, minibuseve i autobuse pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Sarajeva, a imate potrebu za jednim od naših autobusa pošaljite nam upit putem našeg web obrasca ili mail-a.

Kako poslovanje baziramo na poslovanju s agencijama, tvrtkama i ostalim pravnim osobama nudimo i nekoliko modela plaćanje kao što su gotovina, kreditnim karticama ili virmansko plaćanje. Dodatna pogodnost pravnim osobama je da smo obveznici sustava PDV-a te naše račune možete koristiti za odbitak pred-poreza zato pošaljite upit i zatražite Vašu besplatnu ponudu još danas. Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed na način da nam pošaljete upit i osigurate si putovanje bez stresa

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit