TAXI ZAGREB DO SENJ

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do Senja. Senj je maleni gradić bogate povijesti i hladne Bure. Taxi Zagreb Vam nudi sve tipove vozila za Vaše putovanje od Zagreba do Senja u zavisnosti od Vaših želja, potreba i broja putnika. Turistima koji dolaze u Senj provesti aktivan odmor na hrvatskom primorju ili zele posjetiti neko od atraktivnih mjesta na Jadranu nudimo prvoklasne usluge taxi prijevoza na relaciji Zagreb Senj zato preporučamo da pošaljete upit i rezervirate transfer od Zagreba do Senja kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji uslugu.Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfere na relaciji Zagreb do Senj ( ili obratno ) po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Taxi Transfer Zagreb uz prijevoze osobnim automobilima nudi i transfere za grupe svih veličina našim kombi, minibus i autobus vozilima. S našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke

Taxi Transfer od Zagreba do Senja

Čim kročite u Senj, na svakom koraku svjedočit ćete hrabroj i ponosnoj prošlosti ovog grada, starog više od tri tisućljeća. Najmonumentalniji spomenik u gradu, ali i u cijelom Hrvatskom primorju je kula Nehaj, koju je  daleke 1558. godine  izgradio  uskočki general Ivan Lenković radi obrane grada od Turaka i Mlečana. Senjska je povijest iznimno bogata, a ispisana starim hrvatskim pismom glagoljicom i perom brojnih senjskih književnika postaje još zanimljivija pa ćete uvijek pronaći još poneki razlog da ponovno dođete u Senj i prošećete još jednom tijesnim i krivudavim ulicama udišući dah poznate senjske bure. Sasvim poseban doživljaj nude brojna događanja izrasla iz bogate senjske kulture i tradicije . Karneval je Senjanima oduvjek u srcu – i onaj zimski u siječnju i veljači, ali i onaj ljetni, međunarodni u kolovozu – a karneval je zabava, ludovanje i urnebesno veselje i cijeli Senj živi za to doba godine. Hodočašće na svetište Majke Božje Krasnarske vraća duhovni mir, a dogodovštine Zore Riđokose dječju zaigranost. Uskočki dani, Festival klapa, Samba festival, Glazbene večeri u katedrali, sajmovi tradicijskih proizvoda, ribarske fešte, folklor, koncerti i mnoge druge manifestacije pružaju nezaboravne trenutke i pozivaju na budući novi susret.  Područje Senja nudi jedinstvene sportske doživljaje za sve one čijim venama teče sportska krv. More je stalan izazov – zaronite u plave dubine i doživite ljepotu podmorskih vrtova, razapnite jedra i uhvatite povoljan vjetar, okušajte se u ribolovu ili se pak samo ispružite na osunčanoj plaži i udišite zdravi morski zrak. Planina pruža mogućnost rekreacije i avanture, na mnogobrojnim planinarskim stazama s prekrasnim vidicima, raznolikim biciklističkim stazama, u slobodnom penjanju, lovu, speleologiji do uživanja u snježnim zimskim radostima. Ne propustite ovaj jedinstveni spoj mora i planine gdje prijepodne možete uživati u morskim radostima, a poslijepodne u hladovitim pejzažima, što se rijetko gdje može.

Aerodrom Zagreb

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.  

Rezervacije taksi prijevoza od Zagreba do Senja na web stranici Taxi Zagreb Airport možete izvršiti vrlo jednostavno u samo nekoliko koraka.

  1. POŠALJETE UPIT ILI POGLEDATE U CJENIKU

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

  • POTVRDIMO VAM DOSTUPNOST USLUGE I CIJENU

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

  • POTVRDITE REZERVACIJU

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Taxi Transfer Zagreb do Senja je najsigurniji način putovanja jer poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Senja. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera bilo kojeg broja putnika na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Senja po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Zato ukoliko trebate prijevoz Zagreb do Senja pošaljite upit na naš e-mail.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreba aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Senja obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima osim regularnih taxi vozila i moderna kombi vozila kao i minibuseve marke Mercedes, a ukoliko Vaša grupa broji preko 18 putnika nudimo Vam i najam autobusa na relaciji Zagreb do Senj. Dovoljno je poslati upit i naše osoblje stoji Vam na raspolaganju. Rezervirajte Vaš autobus još danas sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama za putovanje na Relaciji Zagreb do Senj. Pošaljite upit i navedite da je plaćanje kreditnom karticom kako bi Vam osigurali vozilo sa uređajem za kartičnu naplatu.

Naša preporuka je da vozilo rezervirate za putovanje na relaciji Zagreb do Senj unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit