TAXI ZAGREB DO ŠIBENIK

ONLINE rezervacije

Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfer od Zagreba ili aerodroma Zagreb do Šibenika. Šibenik je grad bogate povijesti, a danas popularna turistička detinacija. Taxi Zagreb Vam nudi sve tipove vozila za Vaše putovanje od Zagreba do Šibenika u zavisnosti od Vaših želja, potreba i broja putnika. Turistima koji dolaze u Šibenik provesti aktivan odmor na hrvatskom primorju ili žele posjetiti neko od atraktivnih mjesta na Jadranu nudimo prvoklasne usluge taxi prijevoza na relaciji Zagreb Šibenik zato preporučamo da pošaljete upit i rezervirate transfer od Zagreba do Šibenika kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji uslugu.Taxi Transfer Zagreb nudi taxi transfere na relaciji Zagreb do Šibenika ( ili obratno ) po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Taxi Transfer Zagreb uz prijevoze osobnim automobilima nudi i transfere za grupe svih veličina našim kombi, minibus i autobus vozilima. S našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke

Taxi Transfer od Zagreba do Šibenika

Matematički gledano brojevi će Vam pomoći da shvatite koliko je ovo područje zaista veličanstveno. Šibenska regija – smještena je na središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, u srcu Dalmacije. Šibenska županija područje je s 2 nacionalna parka, 14 srednjovjekovnih tvrđava, 230 spomenika kulture, 300 otoka i 600 arheoloških lokaliteta. Šibenik je na srednjem Mediteranu i grad je tvrđava uz more s impozantnom katedralom sv. Jakova, sagrađenom prije točno 105 godina od bijelih kamenih blokova i bez ikakvog vezivnog materijala koji ga podupire. Katedrala sv. Jakova kombinacija je jedinstvenog gotičkog i renesansnog stila sa 71 glavom koja okružuje zidove te sa skulpturama i mozaicima u unutrašnjosti. 2000. godine dodan je lokalitetima svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Dva nacionalna parka – Nacionalni park Krka (slapovi Krke) i Nacionalni park Kornati, parkovi prirode Vranjsko jezero i Južni Velebit; gradovi i gradići koji su postali najtraženija mediteranska turistička odredišta: Skradin, Vodice, Primošten, Rogoznica, Tribunj, Murter …Mali otoci i dalmatinska sela koja žive Mediteranom kakav je nekada bio: Prvić, Zlarin, Krapanj, Kaprije, Žirje …Slikovitost ovih dalmatinskih otoka, tradicija koju lokalno stanovništvo još uvijek njeguje, malene skrivene plaže i špilje, prekrasna obala i najčišće more na svijetu ostavit će vas bez daha … i obogatit će vašu dušu.

Tada ćete doista znati zašto je Šibenik proglašen najljepšim nautičkim jadranskim odredištem i jednim od 5 najljepših stjenovitih gradova Mediterana. Šibenski turizam brzo raste i šibenski turisti svake godine dolaze u sve većem broju.

Ne propustite biti jedan od njih!

Aerodrom Zagreb

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.  

Rezervacije taksi prijevoza od Zagreba do Šibenika na web stranici Taxi Zagreb Airport možete izvršiti vrlo jednostavno u samo nekoliko koraka.

  1. POŠALJETE UPIT ILI POGLEDATE U CJENIKU

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

  • POTVRDIMO VAM DOSTUPNOST USLUGE I CIJENU

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

  • POTVRDITE REZERVACIJU

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Taxi Transfer Zagreb do Šibenika je najsigurniji način putovanja jer poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Šibenika. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera bilo kojeg broja putnika na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Šibenika po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. Zato ukoliko trebate prijevoz Zagreb do Šibenika pošaljite upit na naš e-mail.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreba aerodrom ( ili iz grada Zagreba )do Šibenika obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u ponudi ima osim regularnih taxi vozila i moderna kombi vozila kao i minibuseve marke Mercedes, a ukoliko Vaša grupa broji preko 18 putnika nudimo Vam i najam autobusa na relaciji Zagreb do Šibenik. Dovoljno je poslati upit i naše osoblje stoji Vam na raspolaganju. Rezervirajte Vaš autobus još danas sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama za putovanje na Relaciji Zagreb do Šibenika. Pošaljite upit i navedite da je plaćanje kreditnom karticom kako bi Vam osigurali vozilo sa uređajem za kartičnu naplatu.

Naša preporuka je da vozilo rezervirate za putovanje na relaciji Zagreb do Šibenika unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Rezervacije  Taxi Zagreb Airport – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Pošaljite nam upit