MINIBUS TRANSFER ZAGREB AERODROM DO ZAGREB

Transfer Service – Croatia Travel prijevozom se bavimo više od 10 godina. Danas smo poslovanje bazirali na autobusnom prijevozu. Poslovanje smo iz Rijeke proširili i na Zagreb. Danas u Zagrebu raspolažemo cijelom paletom vozila od automobila, kombija, minibuseva i autobusa koje možete rezervirati po optimalnim cijenama. Svi naši vozači koje su profesionalci s milionskim kilometražama i bogatim iskustvom u prijevozu. Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz modernim klimatiziranim minibusevima i autobusima na svim relacijama.

ZAGREB MINIBUS PRIJEVOZ DO AERODROMA ZAGREB

Danas su grupe sve manje pa je najam minibuseva s vozačem za prijevoz sa ili na aerodrom sve popularniji. Transfer Service – Croatia Travel nudi najam minibuseva za transfer do ili od aerodroma Zagreb. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz do aerodroma Zagreb ( Aerodrom Franjo Tuđman ) . Kod nas možete rezervirati i prijevoz sa aerodroma Zagreb do bilo koje destinacije. Želimo naglasiti da naš prijevoz nije linijski već privatni odnosno povremeni što znači da vozimo samo Vašu grupu. Ukoliko želite da uštedite vrijeme i novac, a da sa Vašom grupom ili prijateljima brzo i sigurno minibusom u grupi do 19 putnika stignete do svoje adrese ili do aerodroma u Zagrebu, kontaktirajte nas pomoću kontakt obrasca na našoj stranici.

Doček putnika na aerodromu Zagreb – Dolazni transfer

Nakon dogovora o organizaciji minibus prijevoza sa našim osobljem u uredu gdje nam trebate dostaviti elementarne podatke ( datum, vrijeme, broj putnika, broj leta ) kako bi vozač mogao pratiti let i pravovremeno biti na aerodromu. Nakon slijetanja aviona naš vozač će Vas dočekati u putničkom terminalu s natpisom Vašeg imena kako bi ga lakše prepoznali i  kako bi Vam pomogao oko prtljage. U slučaju kašnjenja leta ili drugih inzvanrednih okolnosti minibus koji ste unajmili s vozačem da Vas dočeka na aerodromu biti će tu tako da Vi možete putovati bez stresa.

Minibus prijevoz na aerodromu Zagreb – Odlazni transfer

Prilikom odlaznog transfera polazak može biti u Zagrebu ili bilo kojoj destinaciji. Bez obzira na relaciju naš vozač će Vam biti točan. Važno je voditi računa da grupa na aerodromu mora biti 90 minuta prije polijetanja leta kako bi se obavio „check-in“ te Vas stoga molimo da se o vremenu polaska savjetujete s našim osobljem prilikom rezervacije. Minibus prijevoz na aerodrom Zagreb je privatan prijevoz namijenjen samo Vama i Vašoj grupi. Ova usluga je veoma zanimljiva za hotele, tvrtke i smještajne kapacitete koji imaju česte posjete većih organiziranih grupa. Cijena najma minibusa s vozačem za prijevoz do aerodroma često je prihavtljivija nego cijena javnog prijevoza.

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvjetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom. Aerodrom Zagreb smješten je 20-ak kilometara od Zagreba. Ukoliko slijećete u Zagreb i imate potrebu za transferom od zračne luke (aerodroma) Zagreb do bilo koje destinacije pošaljite nam upit putem kontakt obrasca.

Taxi Minibus Zagreb poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na Zagreb aerodrom do bilo koje destinacije. Iza nas su prijevozi sa mnoge klijente i bogato iskustvo.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji od / do Zagreb aerodrom po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima. U ponudi je cijela paleta vozila pa kod nas možete naći sve na jednom mjestu kada je u pitanju pijevoz i transfer putnika.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Taxi Minibus Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od / do Zagreb aerodroma obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Minibus Zagreb u ponudi imamo automobile, kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje od / do aerodroma Zagreba, a imate potrebu za jednim od naših autobusa pošaljite upit.

Taxi Minibus Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom, kreditnim  karticama i virmanski. Tvrtkama i pravnim osobama nudimo ugovore o poslovnim suradnjama na temelju kojih ostavrujete mnoge benefite. Ukoliko imate interesa za ovakvim oblikom suradnje pošaljite nam upit i naš djelatnik će Vas kontaktirati oko dogovara termina sastanka

Rezervirajte vozilo sada i unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit