Poludnevni ili cijelodnevni najam autobusa u Zagrebu za gradski obilazak

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina. U samim početcima bavili smo se samo taxi i kombi prijevozom, a zadnjih godina uslugu smo proširili i na autobusni prijevoz. Danas u ponudi imamo autobuse visoke turističke klase marke Setra, MAN i Mercedes kapaciteta do 49 sjedala. Taxi Transfer Zagreb nudi svim zainteresiranim klijentima najam vozila s vozačem i prijevoz na sve detinacije u Hrvatskoj ili inozemstvu jer naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Zagreb.

Grad Zagreb je glavni grad Hrvatske i političko središte Hrvatske. Zagreb koji je multikulturalni grad spaja mediteran i kontinent. Zagreb se je danas nametnuo kao neizostavno turističko odredište u Hrvatskoj. Grad sa sjeverne strane od hladnih sjevernih vjetrova štiti gora Medvednica, a prostrana ravnica i rijeka Sava otvaraju ga prema ostalim stranama svijeta. U Zagrebu živi četvrtina ukupnog stanovništva Hrvatske, što je u brojkama gotovo milijun. Zagreb je siguran velegrad otvorenih vrata, burne povijesti i zanimljivih ličnosti, koji srdačno poziva na upoznavanje i ispunjava očekivanja. U ovom se gradu lako sklapaju zanimljiva poznanstva, nova prijateljstva i proživljavaju nezaboravne dogodovštine.

Najam autobusa u Zagrebu za gradski obilazak

Danas kada se Zagreb nametnuo kao nezaobilazna turistička destinacija na karti često se susrećemo s potrebom poludnevnog ili cijelodnevnog najma autobusa s vozačem u svrhu turističkog obilaska grada. Najam autobusa za razgled grada možemo realizirat kao poludnevni ili cjelodnevni najam. Najam autobusa se vrši isključivo sa našim vozačima. Naši vozači su iskusni profesionalci sa velikim brojem kilometara iza sebe koje su prešli širom Europe. U ponudi za najmove imamo minibuseve ili autobuse kapaciteta 44-49 sjedala

Zasšto Taxi Transfer Zagreb ?

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu autobusnog i taxi prijevoza.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju autobusnih, minibus i kombi transfera na bilo kojoj relaciji po unaprijed poznatim i fixnim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Naš vozač putnike na aerodromu  dočekuje u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete kako za turističke obilaske grada tako i za transfere od Zagrebačkog aerodroma ( ili iz grada Zagreba )do bilo koje destinacije.

Taxi Transfer Zagreb nudi u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika i razglede grada za grupe svih veličina.

Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba na višednevno putovanje, a imate potrebu jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite upit i naši operateri će Vam dati personaliziranu ponudu. Svim našim korisnicima nudimo sve oblike plaćanja pa tako naše usluge možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz. Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca.

Pošaljite nam upit